Időseket köszönt Pécs

Idén háromszor tartanak ünnepi köszöntő koncertet október elején az Idősek Világnapja alkalmából. A Kodály Központban a Pécsi Nemzeti Színház, a Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Balett tagjai köszöntik műsorukkal az időseket.

hirdetés
Uránia Mozi

Páva Zsolt, Pécs polgármestere immár negyedik alkalommal köszönti az időseket október első napjaiban az Idősek Világnapja apropóján. Girán János, a Polgármesteri Kabinetiroda vezetője lapunknak elmondta, hogy a pécsi idősek előtt tisztelgő, kifejezetten őket köszöntő programot szerveznek, az igen színvonalas és tartalmas műsorra minden pécsi időskorú polgár kap meghívót.

– A műsor összeállításában arra törekedtünk, hogy Pécs, a kultúra városa bemutassa értékeit, csodás művészeti és kulturális remekeit. A Pécsi Nemzeti Színház, a Pécsi Balett művészei, a Pannon Filharmonikusok mellett idén fellépnek a Liszt Ferenc Zeneiskola kiváló növendékei is. Ők jelentik a jövőt, az ő tudásukkal, tehetségükkel lesz Pécs továbbra is Magyarország egyik legkülönlegesebb város – tette hozzá.

Az Idősek Világnapja alkalmából tartandó ünnepi köszöntő koncerteket az október 3-án 11 órakor és 14 órakor, valamint október 5-én 11 órakor tartják meg a Kodály Központban.

Fontos, hogy a részvételi szándékokat jelezni kell előre szeptember 29-ig a regisztracio@ph.pecs.hu e-mail címen, vagy a 72 533 995-ös és a 72 534 018-as telefonszámon munkanapokon 8 és 16 óra között. A regisztráció után a névre szóló jegyeket a Kodály Központ jegypénztárában lehet átvenni.