Nem a buszra vártak a kéjhölgyek

Lakásban nincs gond?
A Pécsi Rendőrkapitányság Gyárvárosi Rendőrőrs járőrei június 26-án délben a 6-os számú főközlekedési út melletti buszmegállókban vontak intézkedés alá két 24 éves pécsi és egy 21 éves mohácsi nőt, akik az arra közlekedő autósoknak kínálták szexuális szolgáltatásaikat.
Az igazoltatás során megállapították, hogy a nők prostituáltak részére kötelezően előírt érvényes orvosi engedéllyel sem rendelkeztek.

A nőket előállították velük szemben – őrizetbe vételük mellett – tiltott prostitúció elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Pécsi Rendőrkapitányság.

hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is fokozott figyelmet fordít a tiltott prostitúcióval összefüggő jelenségek visszaszorítására, így a forgalmasabb főútvonalak mentén további fokozott és visszatérő rendőri jelenlétre számíthatnak a szabálytalankodók.

Legutóbb néhány nappal ezelőtt a Komlói útról vittek be két nőt a rendőrök. Korábban egy elkeseredett apuka írt nyílt levelet a Budai Vámnál tapasztaltak miatt, majd pedig a rendőrség  közölte: minden bejelentésre reagálnak, ám amennyiben egy adott területről több érkezik, a rendelkezésre álló erőket a megadott területre csoportosítják át.