ÖPE vs. MSZP-s civilek

Az Összefogás Pécsért Egyesület jövőbeli elképzeléseit, új honlapját és programjait mutatta be pénteki sajtótájékoztatón a Csinos Presszóban. A Kővári János képviselő által vezetett beszélgetés arra is kitért, hogy a baloldali fórum megalakulása egyáltalán nem foglalkoztatja őket, csupán egy cél lebeg a szemük előtt. 

hirdetés

Dr. Vicze Csilla, M. Balogh Edina, Körmendy József és Varga Zsanett képviselőjelöltek jelenlétében mutatta be az ÖPE megújult honlapját, terveit és jelenleg is aktívan zajló parogramjait. Internetes felületüket kommunikációs platformként is használni szeretnének, a pécsiek javaslatait akár a holnapon is örömmel fogadják az ÖPE tagok.

Többször is hangsúlyozták politikailag semleges pozíciójukat és kiemelték, hogy az ígérgetés tőlük távol áll. Programjaik közt szerepel a helyi termelők pozícionálása, a Panel Plusz program és a piac visszaszerzése mely inkább gyakorlat már mint elmélet. Kővári János kitért arra is, hogy az Együtt-PM és az MSZP által támogatott Forum Sopianae Egyesület tevékenysége tőlük távol áll, az ÖPE célja kizárólag Pécs prosperálása köré szerveződik.

IMG_2264