Túltolta a nőnapi szexbulit?

Tagadta bűnösségét a Pécsi Járásbíróságon az a férfi, aki a sértett általános iskolás lány vallomása szerint meztelenül, álló férfiasságával mutogatta magát Pécsett. A vádlott szerint viszont a nőnapi szexbulijukat ablakon át leste meg a lány.

hirdetés

L. Zsolt (61) saját bevallása szerint semmire sem emlékszik a történtekből, mivel egy háromnapos nőnapi szexpartit tartottak idén tavasszal, ahol nem voltak éppen józanok – derült ki az ügy bírósági tárgyalásán.

szatir

A kislány által nyomozás során tett vallomása szerint a férfi meztelenül állt a pince ablakban, nemi szervét mutogatta neki, amikor ő iskolába ment.

– Pia nélkül nincs buli, napok óta ittunk. Ez állítólag reggel történt, de én nem emlékszem semmire. Valószínűnek tartom, hogy a kislány leskelődött az ablaknál, hogy megnézze, mi történik a házamban – mondta lapunknak L. Zsolt a minap megtartott bírósági tárgyalás után, aki fiatal kora óta naturista, és rendszeresen rendez szexbulikat otthonában.

A kislányt – aki érthető okból nem volt ott a tárgyaláson – jelenleg is pszichológus kezeli, zaklatott, érzelmi alkalmazkodási zavarokkal küzd. A férfi legfeljebb hároméves börtönt kaphat.