Óriási parti az Auto & Motor Show-n

Páratlan hétvége ez az autók, autósportok szerelmeseinek: harmadszor telik meg az Expo Center autókkal, a pécsi Autó & Motor Show rendezvényén. Szombaton és vasárnap színes programokkal várják a szervezők a pécsieket. A kétnapos eseményt Őri László, Pécs alpolgármestere nyitotta meg.

Az Expo udvarán megállás nélkül szlalomozhatnak és driftelhetnek a kilátogatók, a férfiakat rúdtánc és szexi autómosó show várja. A csarnokban autószépségverseny, oldtimer-kiállítás, táncshow látható.

A megnyitón az alpolgármester elmondta, annak ellenére, hogy Pécs egyébként is roppant gazdag kulturális programkínálattal rendelkezik, hiánypótló ez a rendezvény. Egyedülálló abban, hogy fiatalokat és időseket egyaránt meg tud szólítani, mindazokat, akiket az autók, motorok érdekelnek.

őri expo

– Érdekes, hogy azok az autók, melyek a gyermekkorom részét képezték, ma már veteránok, kiállítási tárgyak lettek – mondta el Őri.

A kétnapos rendezvény főszervezője, Tóth András elmondta, körülbelül 600 autó látogatott el a kiállításra. Az idei rendezvényt a PartyZoo-val együttműködve szervezték, az első visszajelzések nagyon pozitívak, sokezer látogatót várnak a hétvége folyamán.

expo1
Sokatmondó rendszámtábla…

expo2

expo3

expo5

expo6

expo7

expo10

expo11
Van akinek nem ment olyan jól a szlalomozás…

expo12

expo13

expo14
A régi generáció is képviseltette magát

expo15

expo16
A legtöbb férfit pedig…
expo17
… a szexi autómosás vonzotta.

Este fél nyolckor ingyenes Retro Party lesz az Expóban, sztárvendégekkel, Dj-kkel, két teremben is, ide is nagy tömegeket várnak a szervezők.

Hirdetés