Trafik-nyomozás: Összeírja ovis társait Csizi

Továbbra is nyomoz az MSZP trafik ügyben. Pécsett egyelőre semmi bizonyíték nincs politikai mutyira, de a szocialisták nem adják fel. Szerdán Csizi Péter nevét is elővették (a többieket már előtték párszor), általános iskolai osztálytársa ugyanis nyert a trafik pályázaton. Az alpolgármester erre úgy reagált, óvodai társai nevét is összeírja, hátha köztük is talál nyertest az MSZP.

hirdetés

Bár tényszerű bizonyíték nincs, a pécsi MSZP-sek szerint több olyan személy is nyert Pécsen a trafikpályázaton, akik valamilyen módon kötődnek a jobboldalhoz vagy jobboldali politikusokhoz.

– Egyre több jel és felderített kapcsolat mutatja, hogy Pécsen is szervezetten történt a koncessziók kiosztása, s nem megváltozott munkaképességűek, kispénzű családok, hanem fideszes haverok, rokonok barátok nyertek – jelentette be a témában sokadik tájékoztatóján Tóth Bertalan.

Az MSZP elnökségi tagja ezzel sok újdonságot nem mondott, hiszen erről beszélt korábban Nyőgéri Lajos városi elnök is.

A politikus ezt követően a többek között a PécsMa.hu keddi cikkében is szereplő nyertesek nevét említette meg, akik szerinte jobboldali kötődésűek. Mint mondta, gyanús, hogy a volt fideszes önkormányzati képviselő tulajdonában álló Schneider Autóház karosszériaműhelyének vezetője is több trafikot nyithat (ez sem volt új infó már – a szerk.).

Szerinte “lebukott” Tunyoghy Szabolcs pécsi ügyvéd is, aki a Pécs Holding jogi képviseletét látja el, mert egyik rokona, Bolygó Attila öt trafik nyitására szerzett jogot. Tóth azt mondta, egy Battyáni Dóra nevű nő is öt trafikra szerzett jogot, akinek édesapja – a szocialista politikus szerint – Soltész Miklós államtitkár tanácsadója. Tóth úgy vélte, az sem véletlen, hogy Czéh-Tóth Márk, a Neolit Kft. ügyvezetője, a pécsi ipari park építője is nyerhetett.

Tóth Bertalan egy kertvárosi szimpatizáns bejelentése alapján azt is elmondta, képbe került Szakács Péter építészmérnök is. Ő Tóth beszámolója szerint Csizi Péter pécsi alpolgármesterrel együtt járt általánosba, ahol nyolc évien keresztül osztálytársak voltak.

Tóth újságírói kérdésre elismerte, hogy nincs konkrét bizonyítékuk arra, hogy politikai kötődésük miatt nyertek, akik nyertek a trafik pályázaton, de szerinte, ha látnák a pályázatokat, akkor ezt igazolni tudnák.

Csizi Péter nem hagyta annyiban a szocialisták lebegtetését, és rövid közleményben reagált a vádakra (lásd a keretes részt). Ebben hangsúlyozta, szívesen segíti a szocialista “nyomozósdit” és összeírja egykori óvodai társai nevét is, hátha az MSZP köztük is talál trafik-nyertest.

[frame]

Csizi Péter reagálása:

“Volt óvodás társaimat is összeírom az MSZP-nek

Mindig van egy sajátos bája annak, ha olyan emberek szólalnak meg erkölcsi kérdésekben, akik milliárdokat osztogattak szét, többek között jutalomként is önmaguknak, miközben csődbe vittek egy teljes várost és eladósították annak minden egyes lakóját.

A magam részéről szeretnék hozzájárulni a további, szocialista nyomozósdihoz, így a héten összeállítom óvodai (kis-, középső- és nagycsoportos) társaim névsorát is, amelyet szabad felhasználásra a rendelkezésükre bocsátok.

A most “leleplezett” Szakács Pétert 1987-ben ismertem meg. Név szerint Galván Tivadar mutatott be neki, akkor még nem sejtettem… Üzeneteit ürgebőrbe varrt focilabdákban kaptam.

Csizi Péter
Pécs alpolgármestere
Pécs, 2013.05.15.”

[/frame]

 • Marika néni

  Úgy aggódik Berci úr, mintha a saját jutalmáról lenne szó! A délelőttiről és a délutániról is.

 • Makkiavelli

  Többet ért volna Bercikém ha csendben marasz, majd felkeres az Ikotin bácsi….tőle is kérj pénzt…ígérj neki bármit , amit be sem tartasz és csinálj belőle még egy cukrászdát magadnak és társaidnak, ahol tovább nylhattok és mutyizhattok…ha ezt apád megérte volna….

 • szerintem

  abba kéne hagyni a fizetett kommenteket.. aki ebből a trafik-ügybpl viccet csinál, az ne példálozzon a kapitalizmussal a szocializmus ellenében, mert krvára megyünk vissza az időben..

 • Reális

  na es a pava ur?Ő semmiben nem érintett,talán már nem is magyar állampolgár.Miért melegíti a széket ha nem akar,vagy ha nem tud semmit csinàlni a városért.Álljon félre,,engedjenek egy hasonló korú nyugdíjas trafikost a helyére,talán többet mutatkozna akár a belvàrosban,vagy a korábbi ismerősei körében,akiket nem ismer meg az utcán .egy koruak vagyunk,több rendezvényen vettünk resz eggyütt,de szinte menekül a választója elöl,akárcsak a pillantására gondolok.na nem probléma kap meg egy eséjt tőlem a banda,de màsok nincsenek velem egyetértésben.meglepetes születik.

 • Reális

  Fizetett kommentek!Semmit nem tudtok a se..g nyalóka milliárdosok trafikjairól.Gondolom még nem hevertétek ki a szánalmas szócikket ūzelmeit,de most ugyanarról van szó.nem làttàtok a tolókocsis trafikokat akit bemutatott a napló is?ott ūlt a székében Kibasva az utcára,mert nagyon éhes egy-két fős talicska haszon lecsó.hogy készített üzleti tervet az akinek üzlete sincs-a mai napig sem.zsàkutca!nagyot szívnak a kakamatyik,majd kulcstartót osztogat hatnak,hog náluk vegyenek egy **** sírt,vagy egy Tisza dohányt.majd megnézem,hogy nyal feneket a jómódú főnök asszony amikor bemegy a pénzért,és esetleg kiszolgáló egy koszos cigányt,aki hugyos érzéssel fizet,és meg ****ogatja is.na?

 • Reális

  Személyi szám nélkül ne nyalja tok,mert nem lesz a következő buliból alamizsna,vagy vall ver ecetes.

 • Reális

  Fizetett kommentek!Semmit nem tudtok a se..g nyalóka milliárdosok trafikjairól.Gondolom még nem hevertétek ki a szánalmas szócikket ūzelmeit,de most ugyanarról van szó.nem làttàtok a tolókocsis trafikokat akit bemutatott a napló is?ott ūlt a székében Kibasva az utcára,mert nagyon éhes egy-két fős talicska haszon lecsó.hogy készített üzleti tervet az akinek üzlete sincs-a mai napig sem.zsàkutca!nagyot szívnak a kakamatyik,majd kulcstartót osztogat hatnak,hog náluk vegyenek egy **** sírt,vagy egy Tisza dohányt.majd megnézem,hogy nyal feneket a jómódú főnök asszony amikor bemegy a pénzért,és esetleg kiszolgáló egy koszos cigányt,aki hugyos érzéssel fizet,és meg ****ogatja is.na?

 • Gratula

  Annak, aki kitalálta ezt a választ a Csokitolvajoknak. Zseniális 🙂

 • Ronaldinnyó

  Marhára bejött az MSZpnek eddig is ez a trafik botrány. Annyira bejött, hogy labdába se rúgott az mszps képviselő jelölt KOMLÓN!!!! Értitek! KOMLÓN a bányászok fővárosában. Ennyit ér Tóth meg a többi újgazdag szoci politikus gyerek.

 • Ne tudd meg ki

  Berci, Berci! Inkább csokit ettél volna csöndben, többre mentél volna vele, mint ezzel a mai büfögéssel.

 • NEUTRAL

  “A kapitalizmusnak az a sajátos hibája, hogy egyenlőtlenül részesít a javakban. A szocializmusnak az a sajátos erénye, hogy egyenlően részesít a nyomorban.” Winston Sir Churchill

 • Hijjja

  Pelikán elvtárs visszavág! Zseniális. Az MSZP módszerei nem változtak a Tanú óta. Gratulálok ehhez.Több kellene elvtársak.

 • ginkgo

  Mutyi? Kőhegyi et. repteres céget vitt, Juász et. a buszcég hunán igazgatója volt, a kaját Hering et szállította az összes iskolába, Bókay et. vitte a kollégiumokat, Sarkadi et. vezette az önkormányzati informatikai céget, Horváth et-t megtették a Pannon Volán vezérének, Soó et. a holding vezérigazgató helyettese volt. És ezek csak képviselők az MSZP részéről. Mit csináltak a rokonaik? Ne álszenteskedjünk már Berci koma…

 • Pécsi

  Nem gondolom Csizi úr, hogy ebből viccet kellene csinálni.