Őrület a pécsi belvárosban

Második alkalommal rendezték meg szombaton az egész napos Pécs City Karnevált. A város dél óta zenétől hangos, a fiatalok jelmezbe öltözve bulizták végig a napot.

hirdetés

Tavaly is nagy népszerűségnek örvendett a Pécs City Karnevál, ami idén sincs másként: az utcákon nyüzsögnek az emberek, mindenki jókedvű és felszabadult. A belvárosban egy három kilométeres útvonalon tizennégy állomást érintve vonultak fel szombaton a karneválozók.

Az egyes állomásokon különböző dj-k szórakoztatták a nagyérdeműt, néhány forgalmasabb ponton éppen ezért hatalmas buli alakult ki, így például a Széchenyi téren is. A mulatság éjjel folytatódik, de már nem az utcán, hanem az előre kijelölt szórakozóhelyeken.

Több ezren szórakoztak ma Pécs belvárosában, így a nagy sikerre való tekintettel valószínűleg jövőre ismét találkozhatunk a színes rendezvénnyel.

A Széchenyi téren rengetegen táncoltak

 

A környezettudatosság jegyében újrahasznosítható műanyagpoharakban lehetett innivalóhoz jutni.

 

Sokan jelmezbe öltözve szórakoztak

 

Aki nem szereti a hangos zenét, annak ma rossz napja volt

 

(Olvasói fotó. Készítette: M. L.)

  • illusztráció

    A képek többségén nem látszik, hogy egy karneválom készült. Gratulálni tudok ehhez a remek válogatáshoz! Hamár cikk készül a fergeteges buliról, nem ócska mobilos, homályos képeket kellene feltenni.. Szerintem 🙂

  • cave

    ok az ivásra…