Szétnyomja a Wellhello a Zsolnayt ma este!

Pécsre hozzák a Rakpartot

Pécsre látogat a hazai popzenei élet egyik legnépszerűbb párosa, Fluor Tomi és Diaz, azaz a Wellhello. Azok a fiatalok tehát, akiket elkapott a srácok Rakpart című óriási slágere, az egy szép nagy bulira számíthatnak.

hirdetés

A Wellhello-őrület egyre csak terjed az országban, Flour Tomi és Diaz popduója kevesebb, mint egy év alatt simán megfertőzte a magyar fiatalokat. Egy nagyobb Wellhello koncerten akár 10 ezer ember is kántálhatja slágereik fogós szövegeit, szóval a november 6-ai Zsolnay Negyedben megrendezett fellépésükre érdemes jó előre jegyet váltani.

Pécsre hozzák a Rakpartot
Pécsre hozzák a Rakpartot

Ha esetleg valaki nem ismerné a Wellhellót, annak annyit érdemes tudnia a slágergyáros párosról, hogy ők jelenleg a legismertebb, és legtöbb rajongót maguk mögött tudó olyan hazai együttes, akik az internetre felpakolt remek videoklipjeikkel egy csapásra újra tudták éleszteni hazánkban a ’80-as és a ’90-es éveket idéző laza popos-diszkós retrólázat. Épp ezért nem is meglepő, hogy a Mizu című bombaslágerrel berobbanó Fluor Tomi és a popdalszerző Diaz sem tervez mostanában más projektet a Wellhellón kívül.

Azok a pécsi fiatalok tehát, akik szeretnék hangosan énekelni a Rakpart című gigasláger szövegeit, óriási bulira készülhetnek. Azt azonban érdemes tudni, hogy a koncerten csak 12 éven felüliek vehetnek részt, de 16 év alattiak már látogathatják a rendezvényt nagykorú felügyelete mellett.

A koncert menetrendje:

Helyszín: Zsolnay Negyed, E78
Időpont: 2015.11.06

20.00 Kapunyitás
20.40 SirVive
22.00 WELLHELLO