Pécsi motívumok a DRK legújabb kollekciójában!

Domináns színek, éles-absztrakt formák és kontrasztjáték jellemzi a Dorko legújabb kollekcióját az 1 éves Pécs Barber Shoppal!

Dorko előszeretettel támogatja a magyar tehetséges művészeket. Ezúttal a Pécs Barber Shop borbélyainak lazasága, jókedve, figyelmessége és sajátos stílusa keltette fel nem csak a pécsiek, de a Dorko csapatának figyelmét is. A ‘DRK x Pécs Barber Shop’ kollekció pécsi motívumokat, jellemző épületeket és annak részleteit mutatja be textil formában, melyek absztrakt mintáit Jakab Viktor tetoválóművész álmodta meg.

hirdetés

Tavaly ilyenkor Csorbics Benjámin összehozott egy lendületes, fiatal borbély csapatot Kolozsváry Zsolttal, Szabó Zsolttal, Turányi Gáborral és Jakab Viktorral kiegészülve, majd 2016 szeptemberében megnyitották első üzletüket, kimondottan férfiak számára. Az egy éves lelkes munka meghozta gyümölcsét, őket illette meg a Made in Pécs legjobb új üzlet díja, emellett több versenyen szereztek elismerést, és nem utolsó sorban a helyiek szívét is elnyerték. De mindezt nem hiába, a helyiség kialakításánál különös figyelmet fordítottak a designra, a csapat profi munkája pedig egyértelműen meghozta a sikert számukra.

Szeptember 1-én ünnepelte a Pécs Barber Shop az elmúlt egy év sikereit, melynek keretében bemutatták a Dorkoval közösen alkotott designtermékeket is:

(x)

Hirdetés