Pécsi üzletét is modernizálta a SPAR

Közel egymilliárd forintot fordított egy-egy pécsi, mohácsi, veszprémi és budapesti üzletének fejújítására a SPAR. A modernizálás során nemcsak az áruházak külső-belső tere szépült meg, hanem energiafelhasználásuk is csökkent.

hirdetés

„Az idei év mindenféleképpen fejlesztési mérföldkő a SPAR Magyarország életében: 2017-ben országszerte összesen 23 milliárd forintot fordítunk korszerűsítésre és új üzletek nyitására. Az elmúlt hónapokban egy-egy pécsi, mohácsi, veszprémi és budapesti üzletünk átalakítását hajtottuk végre. Az összesen közel egymilliárd forint értékű beruházások után modern, könnyebben áttekinthető, új szolgáltatásokkal felszerelt áruházakat vehettek birtokba vásárlóink”, hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A Pécs, Alkotmány utca 48. alatti SPAR üzlet több mint 280 millió forintból újult meg. A beruházás során modern, tágas, letisztult, átlátható berendezést kapott az eladótér és új arculatot a csemegepult. A szolgáltatások kibővítéseként baromfipult, látványpékség, salátabár és grillpult várja a vásárlókat a korábban már megszokott szendvics és SPAR toGo kínálat mellett. Az üzlet kis alapterülete miatt, a jobb helykihasználás érdekében kis mélységű állványokat és alacsony bútorokat építettek be. A főhomlokzati portált teljesen kicserélték, így még több természetes fény teszi világosabbá és barátságosabbá az üzletet. A modernizált üzletben üvegajtós hűtőbútorok biztosítják az alacsony energiafelhasználást.

Maczelka Márk hozzátette: nagyon fontos, hogy a most befejezett beruházások révén nemcsak szebb, modernebb, több szolgáltatást kínáló üzletek nyíltak újra, hanem ezek energetikai szempontból is megfelelnek a kor követelményeinek: hűtő- és világítási berendezéseik kevesebbet fogyasztanak és a környezetet is kevésbé terhelik.

A megújult áruházak 95 főnek biztosítanak munkát, akik számára nem csak megújult munkakörnyezetet, de stabil munkahelyet is jelentenek a beruházások, hiszen a modernizált áruházakkal a SPAR hosszú távon számol Magyarországon.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:

7624 Pécs, Alkotmány utca 48.

H-P: 6:30-21:00

Szo: 6:30-17:00

V: 8:00-14:00