Pécsiek így reagáltak Schobert Norbert „motivációs” videójára

Hatalmas országos botrányt kavart Schobert Norbert fitneszguru videója, melyben azt fejtegeti, tulajdonképpen miért is mennek tönkre a házasságok. Aki véletlenül (vagy szándékosan) nem látta volna: Norbi szerint „a terhességkor cseszik el a nők”. Nagyjából azt mondja el, hogy a férfiak nem kívánják többé szexuálisan a várandósság alatt meghízott feleségüket, így előbb-utóbb válás lesz a vége, ha csak nem nyerik vissza „lánykori” alakjukat a hölgyek. Természetesen mi sem mehetünk el szó nélkül a dolog mellett, bár tisztában vagyunk a hatalmas marketingértékével, így nem szívesen járulunk hozzá a további hírveréshez. Azért megnéztük, pécsi ismert emberek hogyan reagáltak az ominózus felvételre. 

Hosszasan elemezve a közösségi médiafelületeken megosztott véleményeket arra jutottunk, hogy a legtöbb felhasználó szerint Schobert Norbert hatalmas bunkó. Mások viszont arra hivatkoznak, hogy mindenki más félreértette szegényt. A harmadik legtöbbször olvasott vélemény pedig természetesen az, hogy a fitneszcelebnek és veszteségesnek vélt vállalatának szüksége volt erre a cirkuszra, mert hát tudjuk, a negatív reklám is reklám.

Lássuk, néhány városszerte ismert pécsi mit gondol a témáról:

Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist pozitív üzenetet tett közzé oldalán a botrányt kavart eset kapcsán leendő anyukák számára a várandósságról.

„Soha nem leszel már ugyanaz. És ez benne a legszebb. Sokkal több, értékesebb, türelmesebb, gazdagabb és fontosabb ember leszel, mint előtte valaha voltál. Akkor is, ha maradt rajtad pár kiló”

– írta bejegyzésében a kétgyermekes anyuka.

Természetesen temérdek mém is született azóta, hogy Norbi videója meglátta a napvilágot. Egy feketehumorral átitatott képpel reagált Lokodi Ákos pécsi séf is a történtekre.

Csíkos Andrásné Judit nevét szinte minden pécsi sportkedvelő és anyuka, és persze több mint 100 ezer Instagram-követője is jól ismeri. A háromgyerekes anya brutálisan jól néz ki – persze sokat tesz is érte –, de pont azért szimpatikus, mert bevallja és megmutatja: nem volt ez mindig így. Nem szégyelli szülés után megváltozott testét és valóságos problémákat dolgoz fel posztjaiban. A Schobert-botrány kapcsán a következő két képet tette ki oldalára:

Végül itt a botrányos, magyar nők ezreit sértő videó: 

Ti mit gondoltok?

hirdetés

Hirdetés