Pécsre érkezik minden idők legkirályabb operája

Operaházi hangulat lesz a moziban

A leghíresebb és legnépszerűbb opera- és balettelőadásokat egyenesen Londonból sugározzák a pécsi Uránia filmszínházba! November 17-én pedig nem kisebb alapmű érkezik a premiermoziba, mint a Mozart örökbecsűje, a Figaro házassága!

hirdetés

Nagyszabású projektbe vágott bele nemrég a pécsi Uránia mozi, a világszínvonalú 3D-s vetítővel rendelkező filmszínházban ugyanis – mint azt meg is írtuk – nemsokára a brit Royal Opera House (Királyi Operaház) balett és operaelőadásait is megtekinthetik a pécsiek, nem csak a legújabb sztárfilmeket.

Operaházi hangulat lesz a moziban
Operaházi hangulat lesz a moziban

Az Uránia műkedvelő közönsége már túl van egy nagy sikerű Rómeó és Júlia előadáson, az operakedvelők pedig már készülhetnek is az újabb mozis kalandra, ugyanis november 17-én a városba jön Mozart Figaro házassága című műve, amit sokan minden idők legtökéletesebb operájának tartanak. A zseniális zeneszerző egyik legélettelibb, legvidámabb darabja ez, mely a moziba látogatók számára garantáltan bebizonyítja majd, hogy az Uránia kezdeményezésének köszönhetően könnyedén beköltözhet a városba a londoni operaházak hangulata.

No, persze arról se feledkezzünk meg, hogy az operaházi élményt mindössze egy mozijegy áráért megkaphatjuk így, ami egyértelműen barátibb, mint egy operajegy Londonba, ami manapság nagyjából 100 ezer forintra rúg.

Helyszín: Uránia mozi
Időpont: 2015.11.17., 19:45