Pécsre megérkezett a Mikulás!

Nemrég kaptuk a képeket, hogy az áruházak polcain már ott díszelegnek a szebbnél szebb és bizonyára karácsonyig fogyasztható Mikulások, szaloncukrok és persze ezzel együtt minden köcölék. És tényleg ott vannak! Majdnem mindenhol. Már-már félelmetes!

hirdetés

Nézzük csak a legolcsóbbat. Már 49 forinttól mosolyt lehet csalni az őszi kirándulás alkalmával megfáradt gyermekek arcára, ha egy kis édességre vágynak. Hiszen a piros kabátos megfelel erre a célra. Már volt is, aki lecsapott a fura ábrázatú szakállasra és vitte is a kasszához. Egyedül a nagyszülőknek lehet megbocsátani, a mi nagymamánk is mindig az első akart lenni az ajándékozásban, ha közeledtek az ünnepek.

Mikulás5
A furán sminkelt Mikik közül egyet már vittek is, a többi még gazdára vár

Folytassuk a sort egy kicsit színvonalasabb Mikivel. Azaz hóemberrel, akinek belsejében meglepetés is lapul. Hiszen ha a gyermek már kellőképpen összekente magát a csokival, akkor is van egy kis színes ráadás a hóhasban. Ez potom 699 magyar forintjába fáj a túl rendes szülőnek.

Mikulás6
Már hóembercsoki is kapható, ami a kezedben és szádban is olvad

Szerintem elérkeztünk az egyik legszínvonalasabb és talán legkreatívabb csokihoz. Az 599 forintért kapható házikó még evés után játékként is használható. Mi ezt kérnénk!

Mikulás4
Ház, csoki, játék egyben

Ja igen, vannak, akik a szaloncukrokra utaznak. Itt ebben az áruházban 999 forint egy kiló. Hajrá!

Mikulás
És akik nem fogyiznak, azoknak itt vannak a szaloncukik is