Péntektől lezárják a Kürt utca–Jakabhegyi út–Ifjúság útja kereszteződését

A Tettye Forrásház Zrt. közleménye szerint a csomópont átépítésével befejeződik a Kürt utcai víziközmű-felújítás. A teljes útszélességet igénylő munkálat miatt november 8-án, pénteken 16 órától november 11-én, hétfő hajnalig elzárják a forgalom elől a Kürt utca – Jakabhegyi út – Ifjúság útja kereszteződését.

A Kürt utca – Jakabhegyi út – Ifjúság útja kereszteződésében zárul a Kürt utcai víziközmű-hálózat felújítása: a szakemberek a hétvégén kötik össze a Kürt utcában újonnan kiépült nagyátmérőjű fővezetéket a Jakabhegyi út felől érkező töltővezetékkel; emellett az utolsó szennyvízcső is a földbe kerül.

Az útlezárás ideje alatt a 30, 30Y, 103, 130 és 55 jelzésű buszok nem tudnak megfordulni a Kürt utcai fordulóban, emiatt terelőútvonalon közlekednek. A lezárást hétfőn 4.30-kor oldják fel, az első reggeli buszjárat 4.45-kor zavartalanul közlekedik majd.

Részletes információk a Tüke Busz Zrt. honlapján olvashatók IDE KATTINTVA.

További forgalmi változások:

A munkálatok idején a Mikes Kelemen utca mindkét irányból járható, biztosítva a Jakabhegyi út megközelíthetőségét. Az Ifjúság útja a Honvéd utca felől, a Kürt utca pedig a Szigeti út felől zsákutca lesz. A tájékozódást táblák segítik.

A kereszteződés (a Kürt utca felső részével és a Jakabhegyi út–Középmakár dűlő csomóponttal együtt) várhatóan november végéig új aszfaltburkolatot kap.

hirdetés