Pitbullal is küzdöttek a TEK-esek

200 darab extasy, több zacskó amfetaminpor, egy pisztoly, több száz 9 mm-es lőszer és 3 pitbull is előkerült annak a drogkereskedőnek a kertvárosi lakásáról, akit a napokban fogtak el a TEK kommandósai Pécsett. A férfit egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság.

hirdetés

Elérzékenyült előzetes letartóztatása után a drogkereskedő, miután szülei várták a Pécsi Járásbíróság előtt. A bilincsben kivezetett férfinak könnyek szöktek a szemébe, amikor édesanyja megsimogatta az arcát a bíróság előtt. K. Péter magabiztosan szállt be a rabszállítóba, miután ujjaival “V”-t formált, a győzelem (a victory) jelét mutatva.

drogcsempesz1
“Győzni fogok”- mutatja a férfi, aki most egy ideig rácsok mögött lesz 

A 36 éves férfit a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói által beszerzett információk alapján Kertvárosban fogták el, mert rengeteg kábítószert tartott otthonában, valamint az élettársát több alkalommal bántalmazta. A rendőrség az elfogáshoz kérte a Terrorelhárítási Központ közreműködését is, miután már előzetesen azt is megtudták, fegyver is lehet a gyanúsítottnál. Lapunk információi szerint a megtalált fegyver gázpisztoly volt, de a rengeteg lőszer miatt feltételezhető, hogy valahol éles fegyvere is van.

pitbull
A kutyulik most megfigyelés alatt vannak

A férfi lakásán 200 darab extasy tabletta és tiszta amfetamin por is volt, amiből a gyanú szerint házilag hígította és készítette a drogtablettákat. A férfi lakásán talált pitbullokat a pécsi sintértelepre szállították, ahol megfigyelés alatt tartják az ebeket. A férfit személyi szabadság megsértésével, kábítószer kereskedelemmel valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják.