PMFC: lemond Feleki?

Miután Matyi Dezső megsértődött és nem kért Pécs ajánlatából, szinte lehetetlen szituációba hozta a PMFC-t, ahol már a hóeltakarításra sincs pénz. Az ügyvezető szerdán beadhatja lemondását. 

hirdetés

Néhány napja megírtuk, hogy a PMFC akár vissza is csúszhat az NB III-ba. Úgy tűnik, ez ma már egyre biztosabb forgatókönyv – mondja a PMFC ügyvezetője, Feleki Attila, aki szerint hatalmas bajok vannak. Szerdán ül össze a PMFC-Sport Kft. tulajdonosi közgyűlése, amelyen várhatóan az ügyvezető beadja a lemondását – tudtuk meg.

– Egyelőre erről nem szeretnék nyilatkozni, de a klubnál kialakult helyzet tarthatatlan –  mondta keserűen Feleki Attila. –  Nem fizetünk rezsit, a szolgáltatók jóindulatától függ, mikor kapcsolják ki az áramot vagy a fűtést.  Ott tartunk, hogy a működés is komoly problémákat okoz, a pálya hóeltakarítására sincs pénzünk. Egy hónapon belül elindul a bajnokság, nekünk pedig nincs mozgásterünk, nincs befektetőnk.

Nincsenek jó helyzetben a csapat tagjai sem: Matyi Dezső  ugyanis nem akarja eladni a játékosait,  holott majd mindenkire lenne vevő. Abban bízik ugyanis, hogy egy egységes csapatért többet kaphat.  Ezzel együtt viszont kérdésesek a következő hónapokban esedékes fizetések is, hiszen – Feleki szerint – a februári bérekre sincs fedezet.

– A játékosok az utolsó pillanatig kitartanak, de nem vagyunk már gyerekek – magyarázta.

Az NB I-es induláshoz szükséges licenc megszerzése márciusban esedékes. Mivel azonban a klub vélhetően nem tudja kiegyenlíteni határidőre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség hatáskörébe tartozó adósságát, egyszerűen visszaküldik NB III-ba a csapatot.

– Ez is a lehetőségek között van, hétről hétre fogy a levegő körülöttünk – hangsúlyozta Feleki.

A csapat játékosa, Balogh Béla azt mondja, szinte vakon bíznak a jövőben, mert ők az utolsók, akik hozzájutnak az információkhoz.

[box title=”A 22-es csapdája”]A játékosok azért vannak nehéz helyzetben, mert a licenchez bizony nekik alá kellene írniuk egy nyilatkozatot, miszerint nem tartozik nekik a klub. Ha nem teszik, akkor ugyan szabadon igazolhatóak lehetnek, de ezzel kizárják annak lehetőségét, hogy a PMFC élvonalban maradjon, és egy lehetséges befektető megmenthesse a klubot.

A másik probléma pedig az, hogy csak akkor mehetnek el a klubtól, ha már három havi fizetésükkel adósak nekik – ez viszont csak márciusban “jöhet össze”, akkora viszont már lezárul a téli átigazolási időszak. [/box]

 • Ítélőszék

  A Pécsi focit a FIDESZ helyi kiskirályai , Páva-Kakas és galerije tette tönkre, akár csak az anno méltán Európa hírű pécsi női kosárlabdát. Ugyan az a forgatókönyv ugyan az a szánalmas diktatúra és ellehetetlenítés, ami a vízmű megszálását is jellemezte és ugyan az a kéz kezet mos lop, csen, csór narancs bagázs akik Pécs tömegközlekedését és szétverték , hogy majd Orbán-cár rezsi csökkentett könyöradományaiból Árki-Márki kénye szerint FIDESZ kézre játszák Túl átl
  átlátszóak a módszerek! Egy eorót legfejlebb a FIDESZ szava ha ér, de nem egy NBI es futbalcsapat. Jön az Április, jön a vonat és elsöpri a népharag Orbán-Cár hitvány talpnyalóit! Ha a baloldal átveszi a város vezetését mindenért megfizettek hitvány Naracsbőrbe bújt hazaárulók pfujj

 • MARWEAR

  Na jó! Eddig csak olvasgattam, hogy nincs pénz mert nem ad senki!
  Mennyit tapsoltatok el évente? Mennyi volt az éves nézőszám?
  Ti ingyenélők, osszátok már el és lássátok, hogy ennyiért nem lehet ilyen gyenge, silány “produkciót” eladni.
  Vagyunk többen akik több évtizedig sportoltunk kint a szabadban és megoldottuk ha kellett, hogy lehessen. nem vártuk szájtátva, hogy valaki helyettünk megcsinálja.
  Nagyon remélem, hogy most oda juttok amilyen gazdálkodást és eredmény produkáltatok.
  Maradjon meg nektek a nézői bevétel, semmi több!

 • Kérdés

  Sajnos feleki a legnagyobb bűznöző a klub környékén! Elberttel 1 milliárdos költségvetésbe vitték bele a Dezső! Emlékezzünk supkára, a sztár külföldiekre, a nívos kampányokra, a 15 fős menedzsmentre és miegymásra! Sok pénzt loptak ki és toltak át a szomszéd faluba..

 • Szekeres András

  És azzal a lendülettel el is húzhat hazafelé!

 • Szekeres András

  Tavalyi évben is volt hó és márciusban a szurkolók Elbertel és a dolgozókkal együtt takarították le a havat!Feleki úr nem szereti a lapátot?Akkor üljon a kistraktorra!

 • Béla bá

  Szóval ez várhat Kozármislenyre is?!

 • NaNe

  szerezzenek szponzorokat, sok a haver, sok az illetékes, aki szívesen megy a meccsekre, itt kellene kezdeni, egyszerű marketing, ismerősök, haverok, telefon, hólapát a kocsikból, két kör futás már maga is edzés, aki el akar érni valamit az tegyen érte.

 • hólapát

  Hóeltakarításra sincs pénz?
  Talán meg kellene fogatni a kedves félmilliós-milliós keresesetű játékosokkal egy-egy hólapátot és eltakaríttatni velük. Vagy ez már nem fér bele a gázsiba?

 • Cavallonie

  Szépen összehoztátok,GRATULÁLOK!!Hány apától lettetek ilyen okosak?

 • Csak “vollt” vagy “lesz” is ????

  Csak azt nem értem, hogy ezen a szomorú dolgon miért kell így csodálkozni ! Az előjelek ígysem voltak valami rózsásak, tehát, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerűl a csapat, erre a kiszolgáltatott helyzetbe. Őszintén, valaki várt ennél jobbat ????? Mert aki igen, az szerintem csak híú ábrándokat kerget !!!!

 • Cavallonie

  Szépen összehoztátok,GRATULÁLOK!!Hány apától lettetek ilyen okosa?