A DK-s nácizós üzenetet küldött a Jobbiknak, nem kímélte a Momentumot és az LMP-t sem

Így legyen ötösöm a lottón – kezdi posztját Varga Zoltán, a DK debreceni politikusa, miután kiderült, hogy nem jön össze az alföldi nagyvárosban az ellenzéki összefogás. A politikus kőkeményen szállt bele a Jobbikba, de nem kímélte a Momentumot és az LMP-t sem. 

„Hónapokkal ezelőtt nyilvánvaló volt, hogy Debrecenben a Jobbik, a Momentum, és az LMP ragyogó vezetői, miközben az összefogás illúzióját bábozták el éppen, néhány sör mellett szövögették amatőr kis hálójukat.

Azt, hogy fogják majd orruknál fogva vezetni, lóvátenni azokat, akik a diktatúra leváltása érdekében hajlandóak félretenni viszolygásukat a dunaparti cipőkbe köpködő, horogkereszteket rajzolgató, és azokat talán most is a szívükben-lelkükben rejtegető vezetőikkel szemben” – írja a DK-s. 

„Király kis terv volt, valljuk be! Kiállni meglepetésszerűen, miközben a többi párt még a tárgyalóasztalnál azon gondolkozik, hova is lettek a Jobbik, Momentum, LMP képviselői, biztos csak pisilni mentek ki” – közli. Hozzáteszi: „olyanok, mint a tisztítatlan ablaküveg. Ugyan sok mocsok tapadt rájuk, de azért még így is át lehet rajtuk látni”. Szerinte a Jobbik, a „Momentum, az LMP a nagy honvédő ribilliójukban éppen a helyi baloldal kinyírására készül” és „röhögve lőtték hátba saját bajtársaikat a fronton, akár egy spangli cigiért is”.