Másokat jelentget fel az MSZP a plakátolás miatt, de a várost elárasztották a plakátjaik

Egészen érdekessé kezd válni a szocialista plakát-gate: az MSZP-sek ugyanis nemcsak a rendőrségi feljelentéssel támadják a Fideszt, mert azok plakátolnak, hanem a helyi választási bizottságnál is ugyanezt tették. Igen ám, de vörös plakátjaiktól izzanak a lámpaoszlopok. 

A helyi választási bizottságnál is bejelentést tett a Fidesz ellen az MSZP, mert szerintük mivel az E-On nem járult hozzá a „villanyoszlopokon való plakátoláshoz”, ezért a városi kandeláberek szerepe megnőtt. Igen ám, de a saját beadványukban foglalt állítólagos tiltás ellenére maguk is elkezdték a villanyoszlopokra kiszórni a plakátjaikat Pécsen is.

Mint az köztudott, az LMP és még a Momentum is gőzerővel kampányol Pécsen, így nem csak a Fidesz anyagai találhatók meg a villanyoszlopokon.

Az MSZP-sek ráadásul már büntetőfeljelentést is tettek a balliberális 24.hu szerint. A lap ugyanis azt írta, Érd MSZP-s közgyűlési képviselője kedden rendőrségi feljelentést is tett közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület miatt.

A pécsi szocialisták alig pár nappal ezelőtt még azt mondták, hogy a Fidesz akadályozza őket a plakátolásban, most úgy tűnik, hogy ez az akadály elhárult, így viszont saját párttársuk rendőrségi feljelentése miatt kerülhetnek maguk is bajba.

Hirdetés