Önmagát gyújtotta fel?

Nagy erőkkel vonultak a rendőrök, a tűzoltók és a mentők a belvárosi Perczel Miklós utcába. Egy bejelentés szerint ugyanis egy itt lakó férfi fel akarta gyújtani magát – tudtuk meg az utcában élőktől.

hirdetés

A férfi fenyegetőzött, ezért volt szükség a rendőrökre, mentőkre és a tűzoltókra is. Nem hivatalos információk szerint egy harmadik emeleti lakás borult lángokba, azonban a tűz nem terjedt el, így könnyedén megfékezték a tűzoltók.

tűz

Szemtanúk szerint egy embert kórházba szállítottak. Egyelőre csak megfigyelésre vitték be. Azt még nem tudni, hogy a fenyegetőző férfi vagy egy másik lakó szenvedett-e füstmérgezést.

Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy nem sokkal délután három óra után érkezett a bejelentés, hogy az egyik belvárosi társasházban füst terjeng.

Azt viszont még hivatalosan nem erősítették meg, hogy a férfi miért fenyegetőzött és mit akart vele elérni.

fotó 1

Frissítve:

A rendőrségre nem érkezett bejelentés fenyegetésről – tudtuk meg Molnár Katalintól, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől. Közleményük szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét a tűzoltóság értesítette  február 23-án 15 óra 10 perckor, amely szerint állampolgári bejelentés alapján egy Perczel utcai lakásból füst árad. A tűzoltók a keletkezett tüzet eloltották a lakásban tartózkodó idős férfit a mentők kórházba szállították. A rendőrség biztosította az oltás idején a társszervek munkáját.

 • messi 20

  Bisztós fázót. 🙂 D:

 • anonym

  “R”!
  Már ne is haragudj, de te írtad rosszul!
  Egyenlőre=egyenlő részekre, darabokra…stb. Tehát méréssel, számolással kapcsolatos kifejezés.
  Egyelőre= a “most még” kifejezéssel egyenértékű

 • R

  Bocs félre írtam én is, összezavarodtam. :$

 • R

  És nem egyelöre hanem egyenlőre, elég zavaró főleg, hogy kétszer is így írták! 🙂

 • .??

  Perczel Miklós.
  Nem az elsô és nem is az utolsó tévedés. Sokan mondják rosszul.

 • Mamzi

  Az úr komoly gondokkal küzd, többszöri gyógykezelés sem segített rajta.Ha dührohama volt, tárgyakat, bútorokat dobált a lépcsőházba, az udvarra, a szomszédos ház udvarába.A mentősök ilyenkor elvitték, volt 2-3 hét nyugi, aztán minden kezdődött elölről.

 • Pécsi

  Nem Perczel Mór utca, hanem Perczel Miklós. Ja és ez a város lapja

 • Névtelen

  Valami nyomós oka kellett hogy legyen,mert ok nélkül ilyet nem csinál senki!