Senki sem marad víz nélkül az ünnepek alatt Pécsen

A Tettye Forrásház Zrt. a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is önkéntes moratóriumot vállal az ünnepek idejére. A szolgáltató felfüggeszti az esedékes korlátozásokat – ezzel igyekszik megkönnyíteni ezt az időszakot a nehéz helyzetben lévő ügyfelei számára.

A jogszabályok alapján azoknál a lakossági felhasználóknál, akik többszöri felszólítás ellenére sem rendezik díjhátralékukat, korlátozhatják a vízszolgáltatást. A társaság szakemberei (a kiküldött 50 ezer fizetési felszólító mellett) az idei évben mintegy 600 fogyasztási helyet kerestek fel ezzel a céllal. Öt hétig azonban felfüggesztik ezt a tevékenységet, hogy a nehéz helyzetbe került ügyfelek számára is zavartalanul telhessen a karácsony és a szilveszter.

Az önkéntes moratórium december 16-tól 2020. január 20-ig tart.

December 13-án szünetel az ügyfélfogadás

A decemberi munkanap áthelyezések és év végi karbantartás miatt változik a Tettye Forrásház Zrt. ügyfélszolgálatának nyitvatartása:

December 13-án, pénteken szünetel a személyes és telefonos ügyfélfogadás; december 14-én, szombaton 8 és 14 óra között állnak a felhasználók rendelkezésére Búza téri ügyfélszolgálatukon és call centerükben.

A műszaki hibabejelentéseket a társaság diszpécserszolgálata hétvégén és az ünnepek alatt is 24 órában fogadja.

hirdetés

Hirdetés