Sürgősen vér kell a komlói robbanás túlélőjének!

A robbanás után

Országos, irányított váradást szerveznek a komlói garázsrobbanás egyetlen életben maradt sérültjének. Akinek a vértípusa 0Rh+, az ne habozzon, a súlyos égési sérüléseket szenvedett fiú élete múlhat rajta!

hirdetés

Sürgősen vérre van szüksége a nemrég történt tragikus komlói garázsrobbanás egyedüli túlélőjének. Süveges Erik életéért folyamatosan küzdenek az orvosok, számos súlyos égési sérülést szenvedett és sok műtét is vár rá a következő hetekben, de ehhez folyamatosan jelentős mennyiségű 0Rh+ típusú vérre van szükség, ezért Komló önkormányzata irányított, országos véradás szervez.

Itt történt a baleset
Itt történt a baleset

A város kéri, hogy aki tud, adjon vért Eriknek. Erre a komlóiaknak Komlói Véradóállomáson van lehetőség június 27-én és 29-én, valamint július 4-én, 5-én, 6-án, és 11-én, 13-án, reggel 7 és 11 óra között. A máshol élők, az ország bármely véradóállomását felkereshetik, csak annyit kell mondani, hogy Süveges Erik számára szeretnének vért adni.

 

A robbanás után
A robbanás után

Az érdeklődők a következő telefonszámon kaphatnak további információt a véradásról: 0672/481-137.

A robbanás ereje akkora volt, hogy az ajtó is leszakadt
A robbanás ereje akkora volt, hogy az ajtó is leszakadt

Mint megírtuk, nemrégiben robbanás történt Komlón, a Bányász utca egyik garázsában, ahol a robbanáskor három fiatal tartózkodott. Egy fiatal azonnal életét vesztette, a második életéért egész éjjel küzdöttek, de nem sikerült megmenteni. A harmadik fiú, Süveges Erik a robbanás óta az intenzív osztályon fekszik.

A három fiú pont a szerencsétlenség napján vizsgázott a közelben található szakmunkásképzőben. A garázsban, ahol tartózkodtak a robbanás idején egy quad, egy fűnyíró és egy kanna benzin is volt. Két gázpalack, ami ezek mellett volt, sértetlen maradt.

A garázsban tűz is keletkezett, amelyet a komlói hivatásos tűzoltók fojtottak el. Az eset kapcsán bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért a rendőrség – szakértők bevonásával – közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a történteket.