Sürgősen szakembert keresnek a leégett pécsi házhoz

Nemrég villám csapott egy pécsi házba a Kiss János utcában, aminek következtében a tető szinte teljesen megsemmisült. A házban egy idős bácsi és édesanyja laknak, a kárt azonnal rendbe kellene hozni, ezért sürgősen szakembert keresnek a munkára. 

hirdetés
Uránia Mozi

Egy Facebook-poszt kering a pécsiek között, melyben a pórul járt idős úr szomszédja kér segítséget az interneten a megfelelő szakember megtalálásához. A bejegyzés szerint a tető teljes bontásáról és komplett új tető felépítéséről lenne szó, melyhez ácsra lenne szükség. Természetesen a munkáért fizetnének is, csak az időtényező miatt vannak bajban.

Kedves Ismerősök! A tegnapelőtti szerencsétlen villám okozta tűzeset a közvetlen szomszédságomban történt, ahol a tetőszerkezet teljesen tönkrement. A házban egy idős bácsi és az anyukája lakik. Sajnos tudjuk, hogy az ácsoknak ilyenkor „főszezonjuk” van, így nagyjából mindenki nyár végéig vagy tovább már be van táblázva és az időjárás okán még csúszásban is vannak. Arra szeretnék kérni mindenkit, ha tud esetleg tisztességes ácsbrigádot ajánlani, akik esetleg be tudnák vállalni, azok írjanak rám privátba. Leszögezném, NEM „ingyen” segítségre van szükség. A házon nyereg tető van, kb. 120-140 m2 lehet, elől van benne egy kiugró rész, ami a képen látható, hátul viszont csak 2 tetőablak van. A tető teljes bontásáról (semmire nem kell vigyázni belőle, minden konténerbe kerül), és komplett új tető felépítéséről lenne szó. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget. Ha máshogy nem is, egy megosztással kérlek segíts.

Hirdetés