Szavazzon! Ön szerint be kell engedni a migránsokat?

Az önkormányzat határozatban fordult a kormányhoz annak érdekében, hogy tegyen meg mindent a kötelező betelepítési kvóta elfogadása ellen. Most Ön is elmondhatja véleményét, szavazzon!

hirdetés

Ön szerint be kell engedni a migránsokat?

Eredmények

Loading ... Loading ...

A Fidesz városházi frakcióvezetője, Decsi István szetint a felállított határzár bebizonyította működőképességét, Magyarország meg tudja védeni magát. Brüsszel viszont akaratunk ellenére kötelező befogadási kvótákkal akarja ránk kényszeríteni a migránsok befogadását. Ráadásul úgy, hogy ez a terv azoknak sem tetszik, akiket rákényszerítenének erre – mondta.

A politikus szerint ezért azt kérik a kormánytól, hogy tegyen meg mindent a kötelező betelepítési kvóta elfogadása ellen, összhangban sok ezer pécsi akaratával, akik eddig is támogatták kvóta elleni kezdeményezést.

 

 

  • pufika

    Teljesen ostoba kérdésfeltétel. A határontúli magyarok nem migránsok az anyaországban? az amerikai tanár, az ukrán, orosz, norvég, svájci, izraeli stb. egyetemi hallgatók nem migránsok? a kínai kereskedő sem az? Elkeserítő ez a tudatos elbutítás és gyűlöletkeltés.