Meglépett a pécsi nőverő

Öt év börtönre ítélte jogerősen a Pécsi Törvényszék Bundasz Kosztaszt (60), aki azért vert össze egy nőt, mert az nem hagyta magát megerőszakolni. A férfi előzetes letartóztatását hiába kérte első fokon az ügyész, elutasították. A férfinak nyoma veszett, elfogatóparancs van ellene.

hirdetés

Egyelőre a rendőrök sem találják Bundasz Kosztaszt, aki nem jelent meg a csütörtöki tárgyaláson a Pécsi Törvényszéken. Az idézésére sem reagált, ezért azonnal elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Pécsi Járásbíróság decemberi elsőfokú ítélete után az ügyész indítványozta a vádlott előzetes letartóztatását, mert tartani lehet attól, hogy a férfi Görögországba szökik, a görög hatóságok pedig nem adják ki saját állampolgáraikat. A bíróság elutasította az indítványt, mert szerintük nem fog elszökni a vádlott, mivel egyrészt beismerte a súlyos testi sértést, másrészt ártatlannak tartja magát – ehhez képes meglógott. A körözés egyelőre csak Magyarországra érvényes, azonban a büntetés-végrehajtás napokon belül nemzetközi körözést fog elrendelni ellene.

 

A férfi áldozata, egy 37 éves nő arc- és sípcsont, valamint többszörös bordatöréssel került kórházba tavaly májusban. A nőnek az volt a bűne, hogy nem hagyta magát megerőszakolni. A vádlott saját pincéjében, az ürögi városrész egyik dűlőjében tartott Konstantin napi bulin támadta meg őt. A vád szerint a buli estéjén több vendég – ahogy a vádlott is – már erősen ittas volt. A nő az élettársával volt az eseményen, megunta a részegségbe torkolló bulit, ezért bement a pincébe a táskájáért, hogy hazamenjen. Ekkor hátulról támadt rá a felajzott férfi, aki csókolgatni kezdte és melleit fogdosta – a vád szerint. Ezután az ott lévő ágyra lökte a vékony nőt, majd teljes testével ráfeküdt, csókolgatta, nemi szervét is megfogta.

Az áldozat ekkor már kiabálni akart, de a 60 éves meglett férfi a szájába dugta a nyelvét, hogy elnémítsa. A nő csak úgy tudta lefejteni magáról a vádlottat, hogy a nyelvébe harapott és beletérdelt az ágyékába. A férfi ekkor lett igazán dühös: a nőt ököllel, olyan erővel vágta arcon, hogy eltört az állkapcsa, majd az ütéstől földre esett. A négykézláb a kertben menekülő áldozatot mindenki szeme láttára úgy rugdosta, hogy eltörtek a bordái és az egyik sípcsontja. A férfi olyan agresszív volt, hogy a rendőrökre is rátámadt, akik földre teperték és bilincsben vitték el.

Bundasz Kosztasz a tárgyaláson csak a verést ismerte el, azt állította, erőszak nem volt, a nő mindenben benne volt, valószínűleg meggondolta magát, ezért harapta és rúgta meg, ami után ő elvesztette a türelmét.

A nő a mái napig nem tudta feldolgozni a borzalmakat. Minden olyasmi eszébe juttatja a szörnyűségeket, ami a görög nemzethez kötődik. A görög zenétől, a Görögországról szóló hírektől az utazási irodák reklámjaikig, mind-mind azt az estét idézik fel, ezért időnként még mindig sírógörcsöt kap.

Az elsőfokú tárgyaláson a férfi ügyvédje egyebek mellett arra hivatkozva is kérte a felmentését, hogy egy köztiszteletben álló görögről van szó, aki sokszor önzetlenül segített bajba jutott magyar és görög állampolgároknak, valamint éveken keresztül kiválóan üzemeltette Pécs egyik görög éttermét.

A Pécsi Törvényszék helybenhagyta az elsőfokú döntést, ezért ha elfogják, Bundasz Kosztasznak öt évre kell börtönbe vonulnia.

 • xxxx

  Alkoholista embertől mit vartok???

 • laci

  Koszti evek óta ezt csinalta a csajokkal csak senki nem szolt eddig!sajnalom de a lecke neki is kelett mar

 • pecsi

  Majd bent kerheti csipegetni valójat a muszakat es a souvlakit

 • bandi

  A kosztasz sose volt normalis!!nagyarcu most megkapja ami jar neki!!

 • ember

  ez az alitolagos,görög magyarorszagon szuletett, itt elt vegig ,magyar feleseg,gyerekek,görögbe talan ugyanolyan mint barmelyikunk….tettet meutni egy gyengebbet,vagy eröszakoskodni…mejen elitelendö,de az is aki görögözik es ezzel terel,es lenyegelteritö…

 • pécsi lakos

  Mit vártok ettől a bíróságtól és az ügyészségtől??Mindkét szervezet a nulla felé közelít.Minden kiszivárog,érdekes módon csak a kormány lapjának.Polt P.egyetlen vizsgálatot sem zárt le,egyetlen esetben sem kisérte kirúgás a kiszivárogtatót,semmit sem tudtunk meg,hogy a kormánylap miért tud mindent előbb és hoz nyílvánosságra,mint a hivatalos média,vagy az ügyészségi ill.bírósági szóvívő.Ez ám a demokrácia magyar módra.Érdekes módon a médiában csak a kormány lap szerepel,bár emékszem régen volt “országos napilap szemle”a közmédiában minden nap.Úgy tűnik,hogy csak a kormánylap a mérvadó a hazugságaival,a maszatolásával,a jól értesültségével és a félremagyarázásával,a sejtéseivel.Ez ám a sajtószabadság,lásd.ORIGÓ!!
  Így lehet lenullázni egy inrternetes vezető portált,mert pert nyert “egy köztiszteletben álló????ember ellen”-gyorshajtó,lézer blokkoló,fiának bankszámlája van Svájc-ban,és hadd ne soroljam még az apróságokat.
  Úgy tűnik,hogy ebben az országban-demokráciában-a köztiszteletben álló emberek külön kasztot alkotnak,és “kivételes bánásmódban réstesülnek”

 • Ismerős

  Az a baj hogy mindenki csak abból indul ki amit az újságírók mondanak, az igazságot senki sem ismeri ! Nem az számít hogy milyen nemzetiségű ha valaki elkövet valamit az kapja meg a büntetését ! De ebben az ügyben sok minden sántít, nem tudom közületek ki nézné végig hogy a csaját ütik rúgják a szeme előtt ! És volt ott több értelmes ember is akik ezt biztosan nem hagyták volna hogy egy nőt előttük így megalázzon ! Az írjon elítélő véleményt aki ismeri az ügyet vagy ott volt ! Amit tett nem szép dolog és azért kapja is meg a büntetését de csak azért ne azért amit egy ügyvéd a sértett szájába adott hogy mit kell mondani ha pénzt akar szerezni !!!!!!!!!

 • “greece”

  Nem az számít hogy,görög..török..albán…magyar…megtette,kész…nincs mentség!
  Meg hogy ezt tett,itt meg ezt tett ott…akkor…jó cselekedetek régen..
  Ja..és most..??
  Sittre…simán!!

 • Névtelen

  Ez felhàborító!!! Az élettàrs meg miért nem lépet semmit.Remek ember mondhatom.

 • Tlaci

  Tehát, ha valaki: “köztiszteletben áll” és “sokszor önzetlenül segített” és “üzemeltette Pécs egyik éttermét” akkor neki mindent lehet. Ez olyasmi lehet mint a mentelmi jog ugye? Jaj! Tanulságos lehet a helyi vállalkozóknak. pl. vállalkozó kisebbségnek akiket tisztelnek mert övé a terület, ingyé drogot ád, aztán önzetlenül ségít tippekkee, hogy hová érdemes menni cuccé ámit átvesz jópézzé. Aha. Így minden oké. Lehet ütni a nőt… 🙁 Ez egy jó ügyvéd… 🙂 Neve?

 • Névtelen

  PécsMan által írt a lényeg, csodálkozom, hogy csodálkoznak!

 • Valaki.

  Börtönbe az ilyen vad emberrel. Nem érdemel mást.

 • Krisztián

  “A nő az élettársával volt az eseményen,” – aki szó nélkül végignézte? 😛 Nem azért de ha az én párommal történne ilyen, nem csak a rendőröket hívtam volna… Feltéve ha egyáltalán Ő hívta ki őket.

 • PécsMan

  Csodálkozom, hogy csodálkoznak, hogy megszökött!

 • Pufó

  K****ög görög…