Sztárzenekarokra bulizhatunk ingyen a Pécsi Napokon

A Punnany is tolja majd nekünk

Nem lesz semmi az idei Pécsi Napok zenei felhozatala! Legendás, trendi, kultikus és közkedvelt pécsi zenekarok lépnek fel a város főterén és a Sétatéren is, 11 bulis napon keresztül, ráadásul teljesen ingyen!

hirdetés

Az idei Pécsi Napok rátesz egy lapáttal a korábbiakra, ugyanis a hagyományos pécsi fesztivál szervezői több mint száz különleges, szórakoztató, több korcsoportot is könnyedén megszólító programot szervezett a városiaknak. Nézzük most meg, hogy azok, akik a koncertekért szeretik ezt a bő 11 napot, hol, mikor, milyen zenekarok produkcióin tombolhatnak egy jót!

Alajos énekelni fog a pécsieknek
Lajos énekelni fog a pécsieknek

A Pécsi Napok a főtéren – pontosabban a PTE Party-terén – olyan zenekarok koncertjeivel robbant nagyot, mint a pécsi könnyűzenei élet új generációját képviselő Junkie Jack Flash, akik szeptember 18-án este 8-kor pörgős és dögös rockjukkal tuti megmozgatják majd a fiatalokat. Őket pedig nem más váltja a rendhagyó módon átrendezett színpadon, mint az ország egyik legkedveltebb zenekara, a nemrég városi díjjal is kitüntetett Punnany Massif! A kifejezetten egyetemisták részére létrehozott Party-téren lép fel 21-én este 9 órakor a multikulturális – ír, norvég, magyar – háttérrel bíró egyedi és egyre népszerűbb pécsi Mongooz And The Magnet is. A főtéri koncertek egyik legnagyobb bulija az utolsó előtti napon lesz, 26-án ugyanis színre lép a Belga!

A Punnany is tolja majd nekünk
A Punnany is tolja majd nekünk

A másik helyszínen, a kifejezetten a 30-as korosztály számára kedvező Sétatéren is rengeteg fontos zenekar lép majd fel. Érdekesség, hogy a téren a megszokottól eltérően a Szent István térre tartó lépcsősoron áll majd a színpad, így tehát a Dóm téren több hely marad a nézők számára, akikkel a zenekarok egy szintben fognak zenélni. A Pécsi Napokat itt nyitja meg 17-én este fél 9-kor a pécsiek kedvenc utcazene-csapata, a több rangos díjat is bezsebelt Band of Streets, akik bizonyára sok-sok slágerrel és egy mozgalmas bulival készülnek erre a koncertre.

Nem maradhat említés nélkül az eklektikus – de mindvégig fülbemászó – dalairól ismert Honeybeast sem, akik a teret 24-én este fél 9-kor foglalják el. És akkor még nem beszéltünk arról a két igazi magyar rocklegendáról sem, akiket itt láthatnak majd a pécsiek. Szeptember 25-én este fél 8-kor lép fel ugyanis a Bikini, akikkel az egész tér együtt fogja énekelni a slágereiket, 27-én pedig Kalapács József és Rudán Joe akusztikus koncertje zárja a fesztivált.

Ha a részletes programra is kiváncsi vagy, nézd meg a fesztivál honlapját: http://pecsinapok.pecs.hu/

  • pufika

    ez szuper, csak a képen D. Nagy Lajos látható, nem Németh Alajos.