A Fishing on Orfű szervezői továbbra is készülnek a fesztiválra

“Mi továbbra is teljes mellszélességgel készülünk az augusztus végi fesztiválra, nagyon bízunk benne, hogy az eredeti elképzelések szerint, biztonságban összegyűlhetünk Orfűn a nyár végén” – írták ki Facebook-oldalukra Gulyás Gergely bejelentésére reagálva.  

hirdetés

Mint azt megírtuk, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter július 16-án jelentette be, hogy a kormány július végén dönt arról, hogy augusztus 15. után lehet-e 500 főnél nagyobb zenei rendezvényeket tartani az országban.

A három hónapja augusztus végére tolt Fishing On Orfű szervezői a bejelentésre reagálva az alábbiakat írták ki a fesztivál Facebook-oldalára:

“Ahogy arról ma értesülhettetek, a kormány július végén dönt majd az augusztus 15. utáni könnyűzenei tömegrendezvények, köztük a Fishing on Orfű sorsáról is. Mi továbbra is teljes mellszélességgel készülünk az augusztus végi fesztiválra, nagyon bízunk benne, hogy az eredeti elképzelések szerint, biztonságban összegyűlhetünk Orfűn a nyár végén. Szurkoljatok nekünk, hogy így lehessen, küldjetek pozitív energiákat, izguljatok velünk, szorítsatok értünk!”