Tartósan merevítenek a csajok

Étkezési utalvánnyal, Erzsébet Utalvánnyal, néha pedig kézzel-lábbal fizetnek a szalonokban. A lényeg: az ápolt külső, pénz pedig nem számít. Ennek a szépségszalonok örülnek a legjobban!

hirdetés

A legújabb trendekért a nők több tízezer forintot is költenek és ez nem mindig a ruhatárban jelentkezik, hanem a testükön látszik.

MOST A TARTÓS MEREVÍTÉS A MENŐ!

A dauer ugyanis már a múlté, most a hajhosszabbítás és a tartós hajegyenesítés a divat – mondják a fodrászok. Hogy ez pontosan mit jelent? Kéthavonta 40.000 forintot. És a kedves vevő szög sima hajat kap cserébe.

– Ennyibe kerül, hogy reggelente ne kelljen a tükör előtt állnia és a hajvasalóval vacakolnia – mondja Fintics Orsolya, fodrász. – Elég, ha felkeres egy szalont és merevítést kér.

A nők pedig mennek is, hiszen a haj az egyik legfontosabb “darabja” a trendi női szetteknek.

– Kislány korom óta göndör a hajam és mint tudjuk, akinek göndör simát szeretne, akinek sima, az pedig göndör hajat akar. Én is így vagyok ezzel – mondja Perjés Anna.

De hogy még messzebbre menjünk, akinek rövid, lehet hosszabb is! Hajhosszabbítás 50-60.000 forintért már megoldható. Ez már egyre több helyen kérhető. Sőt, ha van egy kedves ismerősünk, aki megválna 20-30 centis hajától, pár óra múlva a mi hajzuhatagunkként díszeleghet a fejünkön. Ezzel pár hónapig biztos a dús hatás.

De ezt a fajta hajkoronát ápolni is kell, ami a haj cseréjét jelenti. Ez pedig újabb félhavi fizetésnyi összeget vesz ki a nők pénztárcájából.

MANDULA KÖRMÖT, LAKKZSELÉT IDE!

Madarat tolláról, nőket a körmükről – mondják a műkörmösök. Egyre több nő választja azt az utat, hogy nem otthon csipesszel és kisollóval próbál fazont nyírni a kezére, hanem műkörmöt építtet magára – igen, ezt építeni kell, mint a házat.

– Nem lenne időm manikűrözni, reggel nyolctól este nyolcig dolgozom. Így még munka előtt, szinte hajnalban szoktam körmöshöz járni – meséli Vezér Boglárka.

De már a manikűrben is új divat tombol. Ahogy az építészetben a minimál stílus hódít, úgy a körmökben is hajlanak az egyszerűségre. A legújabb trend a rövidre vágott, mandula alakú picinyke köröm, ami lehet a páciens sajátja, de jobb, ha apró műkörmöt választ, mert az tartósabb. Egy ilyen ”építkezésért” – ami 2-3 hétig tartós -, 2300 forinttól, akár 8000 forintot is fizethetünk.

– Volt olyan vendégem, aki a hó végén nem tudott volna készpénzzel fizetni, ezért megegyeztünk, hogy most étkezési utalvánnyal fizet – mondja Zsuzsa, aki a belvárosban dolgozik az egyik szalonban.

Végeredményben: a szalonok köszönik szépen, jól vannak. És hogy miért? Mert hát a nők megérdemlik!

[frame]

Van olyan szépítészet, ahol összevonták a fittness, wellness, kozmetikai szolgáltatásokat és egy utalványban árulják a kényeztetést. Így a vendégek a jegyekért Erzsébet Utalvánnyal is tudnak fizetni. Ezt pedig a legtöbben már nem nyaralásra, hanem egy-egy napos kikapcsolódásra, így fodrászatra, körmösre vagy éppen masszázsra költik. [/frame]

 

Ön mennyit költ magára egy hónapban?

Eredmények

Loading ... Loading ...

 

  • Re: Géza

    Németh Krisztára gondolsz? 😛

  • Géza

    Én ezt s kis barnát merevíteném itt a fotón.