Tettlegességig fajult a bazi nagy görög buli

Öt év börtönre ítélte a Pécsi Járásbíróság azt a férfit, aki azért vert össze egy nőt, mert az nem hagyta magát megerőszakolni. A köztiszteletben álló B. Kosztasz (60) egy pincebulin esett a nőnek, majd a vendégek szeme láttára rugdosta végig a kerten.

hirdetés

Arc- és sípcsont, valamint többszörös bordatöréssel került kórházba az a 37 éves nő, akinek az volt a bűne, hogy nem hagyta magát megerőszakolni tavaly májusban. A vádlott saját pincéjében, az ürögi városrész egyik dűlőjében tartott Konstantin napi bulin támadta meg a nőt.

 

Több vendég, ahogy a vádlott is estére már merev részegre itta magát. A nő az élettársával volt az eseményen, megunta a részegségbe torkolló bulit, ezért bement a pincébe a táskájáért, hogy hazamenjen. Ekkor hátulról támadt rá a felajzott férfi, aki csókolgatni kezdte és melleit fogdosta.  Ezután az ott lévő ágyra lökte a vékony nőt, majd teljes testével ráfeküdt, csókolgatta, nemi szervét fogdosta és ujjával meg is erőszakolta.

A nő ekkor már kiabálni akart, de az öreg a szájába dugta a nyelvét, hogy elnémítsa. A nő csak úgy tudta lefejteni magáról a vádlottat, hogy a nyelvébe harapott és beletérdelt az ágyékába. A férfi ekkor lett igazán dühös: a nőt ököllel, olyan erővel vágta arcon, hogy eltört az állkapcsa, majd az ütéstől földre esett. A négykézláb a kertben menekülő áldozatot mindenki szeme láttára úgy rugdosta, hogy eltörtek a bordái és az egyik sípcsontja. A férfi olyan agresszív volt, hogy a rendőrökre is rátámadt, akik földre teperték és bilincsben vitték el.

B. Kosztasz a tárgyaláson csak a verést ismerte el, azt állította, erőszak nem volt, a nő mindenben benne volt, valószínűleg meggondolta magát, ezért harapta és rúgta meg, ami után ő elvesztette a türelmét.

A nő a mai napig nem tudta feldolgozni a borzalmakat. Minden olyasmi eszébe juttatja a szörnyűségeket, ami a görög nemzethez kötődik. A görög zenétől, a Görögországról szóló hírektől az utazási irodák reklámjaikig, mind-mind azt az estét idézik fel, ezért időnként még mindig sírógörcsöt kap.

A tárgyaláson a férfi ügyvédje egyebek mellett arra hivatkozva is kérte a felmentését, hogy egy köztiszteletben álló görögről van szó, aki sokszor önzetlenül segített bajba jutott magyar és  görög állampolgároknak, és éveken keresztül kiválóan üzemeltette a város egyik görög éttermét.

Az ügyész az ítélet után indítványozta a vádlott előzetes letartóztatását, mert tartani lehet attól, hogy a férfi Görögországba szökik, a görögök pedig nem adják ki saját állampolgáraikat. A bíróság elutasította az indítványt, mert szerintük nem fog elszökni a vádlott, mivel egyrészt beismerte a súlyos testi sértést, másrészt ártatlannak tartja magát. Az ügyész fellebbezett a döntés ellen.

Az ítélet ellen mindkét fél fellebbezett, az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője részleges felmentésért és enyhítésért. Az ügy a Pécsi Törvényszéken folytatódik.

 • Magyar

  Szerintem itt semmit nem jelent hogy Gorog vagy nem Gorog. Ez itt nem errol szol.

 • christos

  Mint valamikori pècsi görög szeretnék reagàlni ehhez a cikkhez ès a hozzàjuk kapcsolodo kommentàrokhoz .Elöször is bàrmilyen eröszak bàrki ellen elitèlendö függetlenül hogy ki követi el ès milyen a nemzetisège.Sem nàlunk Görögorszàgban sem a többi dèli orszàgban nem követnek el több nö elleni eröszakot mint pèldàul Magyarorszàgon .Ha a vàdlott bünös akkor meg fogja kapni mélto büntetèsèt de a görög nemzetet ilyen szinten bàntani nem elfogadhato.Egyèbkènt itt nyugaton az ujsàgok tele vannak cikkekkel a magyar stricikröl akik ütik vàgjàk a nöket de mi nem àlltalànositunk nem mondjuk hogy ez jellemzö a magyarokra.Egy picit több tiszteletet kérek màs nemzetek irànt

 • dodi

  Egy kicsit más szemszögből………

  Sokszor, sőt nagyon sokszor szerepel a cikkben a Görög szó. Kérdezlek Mátéka: amikor cigány bűnözőkről írsz, akkor miért nem vagy ilyen hiperaktív? Vajon hány Magyar ember nem tudja feldolgozni a cigányok által elkövetett borzalmakat, és van emiatt hányingerük a cigányzenétől…………..

  Szeretnék már ebben a média nagyhatalom országban egy olyan tudósítást is olvasni végre, amely valahogy így kezdődik:
  Tettlegességig fajult a bazi nagy cigány buli. Persze csak akkor, ha lesz ilyen……………..

  Ha nem tudsz valami hasonló megtörtént esetről, akkor cikk helyett írjál inkább verset.

 • 7757

  Szégyen a magyar jogalkotás! Mi az hogy” köztiszteletben álló”!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki ilyet tesz kötelet neki ! Lehet hogy Görögországban “divat”, de itt ne legyen!

 • Mikolt

  Köztiszteletben álló görög!!! Na ne röhögtessenek! Ezért kéne enyhíteni a büntetést!!!????
  ki hallott már ilyet! Én azokat is megbüntetném akik a társaságból némán nézték a történteket! Remélem hűvösre teszik!

 • vackor

  ártatlannak vallja magát

 • vackor

  5 évet kapott és a bíróság nem látta indokoltnak az elzárást, mert ártatlannak várja magát. Szabadon várja a másodfokot. Vicc az egész! Aztán csodálkoznak, ha lelép, mint az ír Tobin és majd 20 év múlva, ha úgy gondolja leüli a büntetése egy részét.

 • Szemét déli állat! Utálom a déliek tapló mentalitását, amit az őket szeretők csak így jellemeznek: “tök laza, vidám emberek” Ja-ja, azok, csak legyenek azok otthon, ne itt!

 • Errorsmith

  Itt a legfőbb ideje, hogy a nők elleni erőszakot komolyan vegyék a törvényalkotók. Eddig mellébeszélésen és aktatologatáson kívül szinte semmi nem történt. Az olyan nőverő férgeknek, mint ez a görög 15-20 év fegyház minimum kijár.

 • Re: Nane

  Hulla részegen hevertek és/vagy röhögtek valszeg!

 • Kiemelt hozzászóló!

  Nézték. Ez meg egy szenny ember – egyébként. Ismervén egy ganénak tartom.

 • Nane

  … és mit csinált mindeközben az élettárs? … na meg a többi vendég, amikor a szemük láttára rugdosta a nőt?