Tvrtko annyira elköltözött, hogy kibuggyant tőle az internet

Pécsen él, előadássorozataival járja az országot

Bár a fotó még Pécsen készült róla, ám az egykori TV2-ös arc ma már inkább az USA-ban tölti az idejét. Viszont annyira messzire ment, hogy erről először az Index.hu, majd pedig a Blikk is beszámolt. Egyébként a pécsiek eléggé szeretnek költözni, sőt Pécsre és Pécsről, és Pécsen belül is vannak költözések. Mutatjuk!

hirdetés

Tény, hogy kedvenc sapkás riporterünk, aki Pécs jó hírét mindenhol terjeszti, nem koptatja már a pécsi főtér kövét mindennap, ám az túlzás, hogy teljesen eltűnt volna. Mindenesetre sikerült megtalálnia a Blikknek a rejtély kulcsát most októberben, holott már az Index.hu mindezt megírta a nyáron. Sőt, akkor maga a riporter beszélt arról, hogy elköltöztek a családdal az Újvilágba.

13339644_1041068762629303_1258695238124030309_n
A riporter egykor…

A Blikk Vujity Tvrtko több ismerősét, egykori munkatársát és barátját is megkereste. “Az egyik legközelebbi barátja annyit közölt, hogy nem mondhat semmit, volt kollégái közül pedig többen is azt állították, hogy fogalmuk sincs, hogy hol van a riporter”.

Híres pécsi költözések:

Sokan emlékeznek még arra, hogy az Európa Kulturális Fővárosa program keretében a kulturális intézmények egy része átköltözött a Zsolnay-negyedbe. A Tudásközpontba költözött a megyei, a városi és az egyetemi könyvtár.

Szintén sokaknak beugorhatott az is, hogy a 400  367 ágyas klinikára költözött a sürgősségi ellátás az elmúlt években, és új helyen van a vérellátó központ.

Arra azonban kevesen emlékezhetnek arra, hogy a 4. században avarok és szlávok költöztek Pécs területére, de aztán jöttek a magyarok (meg mások), akik pedig ideköltöztek. Sajnos ennél szomorúbb volt a törökök “beköltözése“, a Magasház lakóinak kiköltöztetése és a Rockmaraton elköltözése Szalki-szigetre.