Tvrtko többet foglalkozna Péccsel

A Napló megszűnése után közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A pécsi műsorvezető-riporter 17 évig dolgozott a csatornánál.

hirdetés

Mint azt a pécsi riporter lapunknak elmondta, ahogy a TV2-nél eltöltött időszak alatt mindig is szem előtt tartotta újságíróként és civilként “szeretett városa” érdekeit és értékeit, küldetésének érezte utóbbiak minél szélesebb körben való bemutatását, a jövőben még többet szeretne foglalkozni Péccsel.

Tvrtko a Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel vált el a TV2-től. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget.

Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott. Nevéhez számtalan emlékezetes film fűződik, többek között az utolsó magyar hadifogoly, Toma András hazahozatalában és családja felkutatásában is részt vett, ezen kívül számos megható, felkavaró, mulatságos vagy éppen oknyomozó riport, kalandor útifilm fűződik nevéhez.

– A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképesztően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat – mondta Vujity Tvrtko.

A riporter személyes sorsáról, terveiről, arról, hogy más csatornán képernyőre kerül-e, egyelőre nem kívánt nyilatkozni, de kilátásba helyezte, hogy a közeli napokban válaszol lapunk kérdéseire is.