Megújult a Melinda Park

kék iroda kertváros3

Fordulóponthoz érkezett a kertvárosi Melinda Park és környéke, hiszen a százmillióból megvalósuló KÉK-Zöld iroda mai átadóján bebizonyították a kertvárosért tevékenykedők, hogy van eredménye a szakadatlan munkának. A park megújulását ünnepelve kezdetét vette egyben a Melinda Fesztivál is.

Az Élhető Kertvárosért Egyesület és az Ökováros-Ökorégió Alapítvány szervezésében megvalósuló átadó rendezvényen Páva Zsolt polgármester, Kővári János képviselő és Csizi Péter alpolgármester is részt vett, nem véletlenül, hisz a Melinda Park átalakulásán és a KÉK-zöld iroda megvalósulásán valamennyien keményen dolgoztak.

kék iroda kertváros5

– A leamortizálódott parkot négy éve vette át a KÉK Egyesület, ekkor sem játszótér sem közösségi ház nem volt. Ellenben volt hasig érő fű és rengeteg szemét, ez a csapat azonban újra élhetővé tette a térséget. Ezt ünnepeljük a mai iroda átadó rendezvényén – mondta el Fodor Ibolya, az Élhető Kertvárosért Egyesület képviselő elnöke. Hozzátette, hogy ez a változás minden kertvárosi számára büszkeség, és reméli, hogy itt nem állnak meg a polgárok, használni és élvezni is fogják az új épületet.

Az új környezeti nevelési központot Páva Zsolt polgármester adta át, ezt követően Kővári János képviselő megnyitotta a Melinda Fesztivált, mely tiszteletet állít a hosszú de eredményes munkának, a park megújításának. A programról részletesen ITT olvashat.

kék iroda kertváros1