Új műtőkben dolgoznak

sebészeti műtő3

hirdetés

A Lánc utcai rendelőintézetet pár éve újították fel, az energetikai korszerűsítésnek köszönhetően olcsóbban is működik. Most két sebészeti műtőt modernizáltak – ötmillió forintból.

A felújított részlegben kisebb sebészeti beavatkozásokat végeznek el, olyanokat, amelyek nem igényelnek altatást. Jóindulatú daganatokat távolítanak el, bőrgyógyászati operációkat, kisebb műszeres traumatológiai beavatkozásokat végeznek itt el – mondta Ezer Péter, a sebészeti osztály főorvosa.

Csizi: folytatódnak a korszerűsítések
Csizi: folytatódnak a korszerűsítések

A helyiségek új burkolatot, csempéket, világítást, bútorokat kaptak, így XXI. századi körülmények fogadják a betegeket.

Csizi Péter országgyűlési képviselő azt mondta, ezzel a két helyiséggel teljessé vált az egész tömb felújítása. Aláhúzta: ahogy korábban a bőrgyógyászati szakrendelő modernizálásával, úgy a jövőben is tovább folytatják a pécsi egészségügyi ellátórendszer javítását.

[box title=”Ingyenes szűrőnap lesz október végén!” box_color=”#e08080″]Október 31-én 14 és 17 óra között ingyenes szűrőnapot tartanak a Veress Endre utcai rendelőintézetben, jelentette be Mácsainé Németh Erzsébet főigazgató. A rendezvényen lesz anyajegyszűrés, nőgyógyászati szűrés, szemészeti szűrés és általános szűrés (testzsír, vércukorszint, koleszterinszint mérése). A részvétel mindenki számára ingyenes.[/box]