Újra bevásárlónap: Rengeteg kedvezmény lesz szombaton

Október 3-án újra, immáron ötödik alkalommal indul útjára Pécsett a Belvárosi Shopping Nap, és rengeteg bolt ad kedvezményt. Akár féláron is vásárolhatunk a belvárosban. 

hirdetés

Pécs belvárosának több mint 70 üzlete várja kedvezményeivel azokat a városlakókat, akik október 3-án, az ötödik Belvárosi Shopping Napon szeretnének egy nagyot vásárolgatni.

bsn logo

Az évek alatt egyre nagyobb népszerűségre szert tevő esemény célja idén sem más, mint rávilágítani arra a tényre, hogy shoppingolás – magyarán a vásárlás – nem csupán plázákban, hipermarketekben és bevásárlóközpontokban lehetséges. Ha ugyanis szeretnénk egy kicsit költekezni, arra nem is lehet tökéletesebb helyet találni a történelmi belváros kevésbé klimatizált, de legalább hangulatos díszleteinél.

FreeGreatPicture.com-24517-hd-women-shopping
Készülhetünk a költekezésre

A Pécs Holding szervezésében elstartoló bevásárlónapon Pécs belvárosának sok-sok üzletében akciók és kedvezmények várják a városiakat – akár 50 százalékos leárazásokba is belefuthatunk –, a cél viszont nem csupán az, hogy egy újszerű miliőben sétálgatva szórjuk a pénzünket, hanem hogy a vonzó ajánlatoknak köszönhetően új boltokat, éttermeket, üzleteket ismerhessenek meg a pécsiek, és hogy a belváros újra megteljen élettel.

A felhozatal pedig hatalmas, divatboltok, ékszerüzletek, cipő- és táskaárusok, éttermek és cukrászdák, könyvesboltok, szépészetek, turisztikai üzletek, bútorboltok várják a pécsieket hosszabb nyitva-tartásokkal, bemutatókkal, kóstolókkal, és ingyenes parkolási lehetőséggel. A lényeg, hogy legyen nálunk egy Shopping Napos kis kuponfüzet, melyet aznap a belvárosban felmarkolhatunk.

A kedvezményeket kínáló üzletek listájáért látogasson el a shoppingnap.pecs.hu honlapra!