Újra megjelent Daflics, a romagárda vezetője

Bár korábban több bírósági ügye is volt már a magát tévesen ezredesnek tituláló Bagó Ferencnek, Daflics ezredesnek, most ismét megjelent a nyilvánosság előtt. A Széchenyi téren tart szerdán egyszemélyes tüntetést.

hirdetés

Az interneten is újra aktívvá vált az a Facebook-profil, ahol Daflics “ezredes”, azaz Bagó Ferenc próbálja megosztani véleményét a külvilággal, ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal: “most szinten a munkahelyek nel a disco-ban, az iskolabandiszkriminacio van es a getositas veget nemtet erte semit”

Eközben pedig demonstrációt is meghirdetett a Széchenyi térre kedden kora délutánra azzal a felhívással, hogy a szegénység, a korrupció, vagy éppen a gettósítás és a kivándorlás ellen tüntet.

DSC_0017

Az egyszemélyes tüntetésen Bagó egy roma zászlót is elhelyezett a polgármesteri hivatal előtti postaládára, de azt szóváltás után leszedték.

A rendőrségen egyébként előzetesen bejelentette a megmozdulást, ami eddig teljes érdektelenségbe fulladt, miután rajta kívül nemhogy demonstráló, de még hallgatója sincs az előadásának.

Daflics azt követően vált ismertté, hogy 2012-ben roma gárda alapításába kezdett Pécsen egy cigány egyesület segítségével, az akkori akciója során azonban az interneten fegyverek vásárlására is buzdított, végül a rendőrség közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.