Újra megtelik szombat este a PMFC-stadion: pár hasznos infó a helyszínre látogatóknak

Az NB2 harmadik fordulójában újra itthoni pályán játszik a PMFC. Ezúttal a WKW ETO FC Győr csapatát fogadják. Íme pár hasznos infó azoknak a pécsieknek, akik kilátogatnak a mérkőzésre!

Vasárnap este, a másodosztályú bajnokság nyitányán 3500-an szurkolták végig a Dorog elleni mérkőzést. A hatalmas nézőszámra való tekintettel érdemes áttekinteni a klub által kiadott kisokost.

hirdetés

A szombaton, 18.15-kor kezdődő meccsre elővételben már megvásárolhatóak a jegyek a Stadion utcai klubházban, minden hétköznap 8 és 16 óra között. A helyszínen két órával a meccs kezdete előtt, 16.15-kor nyitnak a jegypénztárak, kapunyitás szintén ekkor lesz.

A belépő ára 1000 forint. A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a meccsnézés, ugyanakkor nekik is igényelniük kell a jegypénztárban egy regisztrációs belépőt (persze ez is díjtalan). Bérlet vásárlására viszont most nem lesz lehetőség.

A meccsen a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, a B-közép tribünt, valamint a Vendégszektort nyitják meg. Belépéshez az északi ülő szektorokba az 5-ös, 6/B, a B-közép szektorba a 3-as kaput használhatják a drukkerek. A győri szurkolók pedig a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a Vendégszektorba.

Stadionbüfé üzemel a hazai és a vendégszektorokban is – az északi oldalon négy, a B-középben és a vendégszektorokban 1-1 üzemel. Ezek szintén 16.15-kor nyílnak. Csak készpénzzel lehet fizetni.

Aki kocsival érkezik, az a környező utcákban találhat helyet, illetve a stadiontól délre elhelyezkedő egyetemi kar parkolójában. Aki a tömegközlekedést választja, az bővebb infókat a Tükebusz Zrt. honlapján talál.

Azok számára, akik nem tudják a helyszínen nézni a mérkőzést, az M4 Sport csatorna élőben közvetíti. Ugyanakkor szöveges közvetítés is lesz a pmfc.hu és a PécsMa.hu oldalán.

A molinókkal, drapériákkal érkező szurkolóknak figyelni kell arra, hogy egy menekülőkaput, valamint pályaszéli reklámfelületet se takarjanak le. A pirotechnikai eszközök használata tiltott. A ruházat és a csomagátvizsgálás során a rendezők ennek érdekében fognak eljárni.

A média képviselőinek a meccset megelőző nap 18 óráig lehet akkreditálni a PMFC honlapján. A fotósok a Stadion utcai 1-es kapun léphetnek be, és kizárólag a pálya kispadok felőli oldalán dolgozhatnak, az oldalvonal mentén, a szögletzászlótól a tizenhatos vonaláig. Az írásos tudósítük a Szigeti út felőli 6-os kapun léphetnek be, és az északi sajtópáholyban dolgozhatnak.

Hirdetés