Tanévkezdésre már elkészülnek az útjavításokkal a belvárosban

Még az iskolai évkezdés előtt lezárulnak a belvárosban zajló útjavítási munkák, augusztus 23-a és 27-e között viszont több helyen is változásokra kell számítanunk. Mutatjuk, pontosan hol!

Augusztus 23-án (pénteken) reggel 08.00-tól az Alsómalom utca – Rákóczi út csomópontjában, illetve a Kodály-Alkotmány-Petőfi utcai körforgalomnál lesz forgalmirend-változással járó útburkolat-javítási munkálat.

Az Alsómalom utca – Rákóczi út csomópontjában a Siklósi út felé vezető sáv, illetve a Budai városrész felé vezető külső sáv is le lesz zárva.

Az Alkotmány utcai körforgalomnál a buszok nem hajthatnak be a Kodály Zoltán utcába, helyette a Petőfi utca felé lesznek terelve. Egyéb gépjárműforgalom a körforgalom középszigetét igénybe véve tud haladni a Kodály Zoltán utcában.

Az aszfaltozási munkálatok 26-án (hétfőn) fognak zajlani, a fenti lezárások 27-én (kedden) reggel 08.00-ig lesznek érvényben.

Ehhez kapcsolódóan 26-án (hétfőn) és 27-én (kedden) a Rákóczi út Jókai és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán is aszfaltozási munkálatokra fog sor kerülni. Ez a szakasz hétfő reggel 08.00-tól kedd délután 18.00-ig a személygépjármű-forgalom elől el lesz zárva, csak a buszok közlekedhetnek erre.

Hirdetés