Vetélkedőt nyert a Tüke Busz és a Biokom csapata

A Tüke Busz Zrt. és a Biokom Nkft. közös csapata első helyezést ért el az I. Közúti Utaskapcsolati Dolgozók Országos Versenyén, melyet Felsőtárkányban rendeztek meg a napokban.

hirdetés

A Volán család tagjaként, a Volán EDUCATIO Zrt. tulajdonosával, a VOLÁN Egyesüléssel közösen, idén első alkalommal rendezték meg egy konferenciával egybekötve a magyar Közúti Utaskapcsolati Dolgozók Országos Vetélkedőjét.

A vetélkedőre 11 csapat nevezett, közlekedési központok és a helyi menetrendszerinti személyszállítást végző cégek mutathatták be kiválóságukat és hasonlították össze tudásukat. A megmérettetésen Pécs bizonyult a legjobbnak, a három fős csapat kimagasló szereplésével az első helyezésért járó vándorkupát hozhatta el. Pécs városát László György és Kovács Enikő forgalmi szolgálattevő-diszpécserek és Mráz Csilla ügyfélszolgálati munkatárs képviselte.

A versenyzőknek a különleges, egyedi, sajátos cégbemutatkozáson túl teszteket kellett kitölteni: utasjogi, ügyfélkapcsolati és marketing ismeretek témakörében. A versenybíróság a szituációs feladatban a versenyzők jogszabályoknak, szabályzatoknak megfelelő eljárásmódját, valamint a konfliktuskezelő és problémamegoldó képességét pontozta. A szakmai zsűri elnöke dr. Bots Dénes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Hatósági Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárság Piacfelügyeleti és Utasjogi Főosztály Főosztályvezetője volt.

A szakmai zsűri tagjai voltak: Lovrek Katalin humánerőforrás menedzsment vezető, MÁV-START Zrt., Bársonyné Kmetty Ildikó sales vezető, a UPC Magyarország Kft. képviseletében, Csányi Jenő, a Debreceni vagyonkezelő Zrt. műszaki igazgatója, valamint Dr. Tóth Sándor, a Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. (BKÜ) Bevételbiztosítási Szolgáltatások vezetője.

A versenyzők felkészülését Gerstné Molnár Tünde marketingvezető és Sas Viviána humánpolitikai vezető koordinálta.