Az ország első társasjátékos nagyrendezvénye 11 éve örvendezteti meg a rajongókat a Dél-Dunántúlon. Idén is szuper programok lesznek Pécsen, mutatjuk!

A JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásár szervezőinek célja a közös játék népszerűsítése, a modern társasjátékok megismertetése és „a generációs különbségek csökkentése a közösségi élmény által”. A rendezvényen a kisgyermekes családoktól kezdve a gamerekig bárki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő társasjátékot, közösséget.

Ez már nem csak a gyerekek szórakozása!

Az eseményen hazai kiadókat és országos szakmai szervezeteket, sőt játéktervezőket is vendégül látnak, akiknek bemutatkozási és tesztelési lehetőséget biztosítanak.

Emellett az izgalmas program alatt minden játékot akciós áron kínálnak a kiadók, de lesznek versenyek és sorsolások is, így értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a látogatók.

Tavaly a 10. évfordulót online tartották a vírushelyzet miatt, idén viszont alapvetően – de online szekcióval is bővülve – személyesen várnak mindenkit november 6-7-én, 10.00–18.00 között a Pécsi Kulturális Központban (Veress Endre u. 6.).

Az érdeklődők élő interjúkkal követhetik nyomon az eseményeket és ismerhetik meg a kiadók játékújdonságait. Kiegészítő programként pedig lesz fényfestés, színező, kreatív workshop és kvíz.

A napi jegy 1500 forint/fő, 4000 forint/család.

A rendezvény védettségi igazolvánnyal (18 év alatt védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel) látogatható. További információt Marksz Levente nyújt a 30/348-7762-es telefonszámon.

Hirdetés