„Kajla útlevéllel” júliusban minden alsós ingyen utazhat a magyar vasúton

A Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésben a Magyar Turisztikai Szövetséggel 2019 nyarán nagyszabású, országos kampányt indít, melynek célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat, ezt segítve ingyenesen utazhatnak Magyarország teljes vasúthálózatán júliusban „Kajla útlevelükkel”.

A kampány neve: Hol vagy, Kajla?

Kajla egy magyar vizslakölyök, aki gazdáinak sok fejtörést okoz, roppant kíváncsi és mindig elkóborol. Őt követve-kutatva Kajla minden gyermek „idegenvezetőjeként” segít a kicsiknek, hogy minél több csodát megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

A kampány legfontosabb elemei:

Egy díjmentesen hozzáférhető mobil applikáció, amelyben a gyerekek játszva ismerhetik meg az ország nevezetességeit, megyénként két turisztikai desztinációt.

A „Kajla útlevél”, amelybe a kicsik számos turisztikai nevezetesség mint „pecsételőhely” környékén gyűjthetnek pecséteket. Ez mindenki számára ingyenes, de rendkívül értékes, hiszen júliusban ingyenesen utazhatnak vele Magyarország teljes vasúthálózatán a MÁV és a GYSEV csatlakozásával.

A Magyar Posta is csatlakozott felajánlásaival, melyek a nyári szünet időtartama alatt júliusban és augusztusban díjmentesen küldhetnek képeslapot a Kajla útlevéllel és diákigazolvánnyal rendelkező alsó tagozatos kisdiákok.

Minden további részlet megtalálható a weboldalon, IDE kattintva.

hirdetés