Pécsen kirándul az osztály? Buszozzatok tanintézeti jeggyel!

Érdemes ezt a kedvező árú lehetőséget választani.

hirdetés
Uránia Mozi

A tanév végéhez közeledve sok pécsi oktatási intézményben szerveznek csapat- és közösségépítő osztálykirándulásokat népszerű pécsi kirándulóhelyekre, és a programok között múzeumlátogatás és kulturális előadások is szerepelnek.

Az élményekhez költségtakarékos utazási lehetőséget kínál a Tüke Busz Zrt.: a tanintézeti osztályjegyet a város alap- és középfokú oktatási intézményei tudják igénybe venni pécsi kiruccanásaik megtervezéséhez. Ezt a busztársaságnál lehet igényelni, 2920 forintba kerül, előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.

Fontos: a jegyet az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie az intézményeknek. Óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet kérni.

A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 közötti időtartam kivételével az adott napon felhasználható, de visszaváltani nem lehet.

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálati irodája, illetve itt található az igénylőlap.