Játékszabályzat

A PécsMa.hu és a PEN2015 játékot hirdet a PécsMa.hu hírportálon az oldal látogatói és olvasói számára „Játssz és nyerj PEN-bérletet!” címmel.

A játék időtartama: 2015. április 17-28.
Sorsolás: A játék időtartama alatt kétszer sorsolunk nyerteseket: 15 nyertest 2015. április 22-én, további 15 nyertest 2015. április 28-án.
Eredményhirdetés: A sorsolást követően max. 24 órán belül köteles a Játékszervező a nyertes(ek) kihirdetésére.
A játék menete: Játékszervező nyereményjátékot hirdet, amelynek feltétele a Játékszervező által feltett kérdés megválaszolása. A sorsoláson mindenki részt vesz, aki helyesen válaszolta meg a Játékszervező által feltett kérdést.

A résztvevő Játékosok közül sorsolás útján választunk ki nyertes(eke)t.

 

Kik vehetnek részt a játékban?

A játékban Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt.

 

Nyeremények:

30 db PEN2015 bérlet, amellyel a fesztivál ideje alatt (2015. április 30. – május 2.) szabadon látogathatók a Pécsi Egyetemi Napok programjai.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) PécsMa.hu semmiféle felelősséget nem vállal.

 

Személyes adatok kezelése:

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a PécsMa.hu a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek PécsMa.hu ezen információkat nem adja tovább. PécsMa.hu kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a PécsMa.hu munkatársai.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.

A nyeremények készpénzre nem válthatók. A nyeremény nem átruházható.

PécsMa.hu fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére.