A Barletta Bútorház minőségi bútorokkal, kiváló szakemberekkel várja vásárlóit

Többgenerációs családi vállalkozás a kozármislenyi bútoráruház, mely közel 1600 négyzetméteres kiállítóterével, mindig kedves és segítőkész kiszolgálással várja a mind a külföldi, mind a magyar lakberendezési tárgyak iránt érdeklődőket. (x)

A Barletta Bútorház többek között ülőgarnitúrák, szekrénysorok, gardróbszekrények, franciaágyak, étkezőgarnitúrák, matracok és dohányzóasztalok árusításával foglalkozik, de nagy előnyük, hogy gyakorlatilag meg tudnak rendelni szinte akármilyen bútort, a megrendelő elképzelései szerint. Egyedi tervezésű bútorok megvásárlására is lehetőség van, sőt lakberendezői tanácsadás is a szerepel a szolgáltatások között.

– A külföldi bútorok lapra szerelt formában érkeznek hozzánk, a szolgáltatásunk része azonban, hogy ezeket ingyenesen összeállítjuk a vásárlók számára. Emellett azért szeretnek minket, mert kedvező árakon kínáljuk a termékeket és az évek alatt összegyűjtött tapasztalataink miatt rengeteget tudunk segíteni a kiválasztáskor is. Ugyan nagy az áruház, így sok bútort ki tudunk állítani, de nyilvánvalóan nem mindent. Mégis sokan választanak minket, hiszen a katalógusokból bármikor tudnak választani azok közül a tárgyak közül, melyek helyben nem elérhetők – tudtuk meg Virágosné Andrea tulajdonostól.

hirdetés

Hirdetés