A parapszichológia magyarországi fellegvára

vizjelhez2 (1)

hirdetés


A parapszichológia az ember vagy más biológiai lények pszichikai folyamataival egyenesen vagy közvetve  kapcsolatos paradoxális biofizikai jelenségek (pszi-jelenségek) –ről meglevő információt analizálja  és szisztematizálja, valamint ezen információk sokrétű kísérleti kutatásával is foglalkozik, hogy megfejtse fizikai és pszichikai megvalósulási mechanizmusaikat, illetve alkalmazza is azokat  az emberi élet bármely területén.
Végzett szakembereink parapszichológusként, illetve transzperszonális pszichológusként nagy sikereket érnek el az élet különböző területein, gyakran saját eredeti szakmájukban hasznosítva az itt megszerzett óriási elméleti és gyakorlati tudást. Ehhez az itt kifejlesztett speciális para-képességeiket is felhasználják (auralátás, tisztánlátás, clairvoyance, telepátia, pszi-energiák irányítása, stb.) .
A parapszichológus  sok mindennel foglalkozhat, pl. holisztikus kezeléssel, az ismert és az ismeretlen világ kutatásával, segíthet embertársainak  gyógyulni, segíthet  a párkapcsolati, a munkahelyi problémáik megoldásában és sok minden másban.

Ámde életmód tanácsokat, életvezetési tanácsokat is adhat, amitől javulnak a páciensek emberi kapcsolatai (szüleikkel, gyermekeikkel stb.), élethelyzetük pozitív irányban fejlődik.

Szeptembertől indul az új tanév, amire az alábbi címen lehet jelentkezni:
kirko.egyetem@gmail.com
www.kirko.hu
(x)