A robotporszívó helyetted takarít

A porszívózás sokak számára teher: bár nem szeretjük csinálni, hetente vagy akár naponta mégis kénytelenek vagyunk elővenni a porszívót. A munka halogatása, tologatása csak ideig-óráig működik.

Bele kell törődnünk, hogy a takarítás az életünk szerves és elengedhetetlen része. Nem kell azonban méregdrága bejárónőre költened, ha azt szeretnéd, hogy valaki átvegye tőled a porszívózás kellemetlen feladatát. Egy saját robotporszívó jelentősen megkönnyíti a takarítást!

Porszívózás bármikor

A robotporszívók legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedül, önállóan végzik a dolgukat. Vagyis neked nem is szükséges otthon tartózkodnod. Csupán egy gombnyomás, és a készülék máris munkához lát: eltünteti a koszt és egyéb szennyeződéseket a padlóról, te pedig szabadon azt teheted, amihez csak kedved van.

A Házirobotok.hu webáruházban elérhető robotporszívók nem csupán praktikusak, de jól is néznek ki. Speciális, kerek formájuk igazán esztétikus, ráadásul lehetővé teszi, hogy a porszívó könnyen és gyorsan mozogjon. Felejtsd el a végeláthatatlan kábelrengeteget és az ormótlan porszívókat! A különleges dizájnnak köszönhetően ezek a robotporszívók a legkisebb zugokban is tökéletesen takarítanak, jelenlétüket pedig észre sem lehet venni még akkor sem, ha a családoddal épp otthon tartózkodsz.

Robotporszívók iAdapt navigációs rendszerrel

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy honnan tudja egy modern és okos robotporszívó, hogy merre kell mennie? Nos, a titok nyitja az iAdapt navigációs rendszerben rejlik. Az alapmodellek esetében a porszívó valójában nem tudja, hogy merre jár. A takarítandó felületen található ütközések és a szennyeződés mértékéből kalkulálja a takarítás idejét. Általánosságban elmondható, hogy egy húsz négyzetméteres terület esetén nagyjából húsz perces működési idővel kell számolnod.

Az iAdapt 2.0 már térképet is használ a takarításhoz. Amikor a kis porszívó elindul, a működés során automatikusan feltérképezi a területet, majd ezekből a blokkokból rak össze egy térképet. Amikor ezekkel végzett, a szegélyek körül is felporszívóz. Az iAdapt 3.0 navigációs rendszer ennél is többet tud. A legelső bekapcsolás után felfedező üzemmódba kapcsol, azaz feltérképezi a takarításra váró területet (a felmérés állapotát százalékban kifejezve követheted nyomon). Miután ezzel végzett, javaslatot tesz a területek elosztására, ugyanakkor lehetőséged van ezek átnevezésére és módosítására is.

Robotporszívók extra funkciókkal

Egy igazán felhasználóbarát porszívóból az extrák sem hiányozhatnak. A HEPA szűrő szinte alapnak számít, egyes modellek azonban mosható tartályt és automata tartályürítést is kínálnak. Bizonyos típusok feltöltés után azonnal újraindulnak, így nem szükséges neked bajlódnod az újbóli bekapcsolással. A Power Boost pedig akkor jön jól, ha sok szőnyeg van a lakásodban: a porszívó érzékeli, és azonnal negyvenszeresére emeli a szívóerőt.

(x)

Hirdetés