Aranycipó: 25 éve a vásárlók és a minőség szolgálatában

A friss, illatos, ropogós, belül lágy és zamatos kenyér, zsemle mindennapjaink része. Az Aranycipó elhivatott abban, hogy minden vásárlóját a legjobb minőségű termékekkel szolgálja ki.

hirdetés

Ma már közismert márkanév, amihez kitartó munka, a minőség iránti elkötelezettség, szakértelem, folyamatos fejlődés kellett, ami a mai napig a cégcsoport mottója.

Az 1991-ben induló cég 3 fővel kezdte tevékenységét, ma háromszázötven embernek ad munkát. 2004-ben a termelő tevékenység mellett megnyitották első saját üzletüket a Pécs Árkádban, ahol közvetlenül a fogyasztóknak mutathatták be széles termékkínálatukat. A saját üzletek száma azóta 15-re bővült, ezekben impozáns, teli pultokkal várják a vásárlókat. A termelőüzemben jelentős beruházás és fejlesztés történt 2010-ben, majd 2014-ben folytatódott, összesen 300 millió forintért két igen nagy termelékenységű gyártósort szereztek be.

anycipo-logo-sotet-hatter

A folyamatos innovációnak, a szakmai háttérnek, a tulajdonosok kitartásának, lendületének köszönhetően napjainkban az Aranycipó elismert és igen kedvelt márka lett.

Több száz termék közül naponta 50-60 000-en vásárolnak a szaküzletekben, három meghatározó üzletláncban és 200 kisebb boltban. A cégcsoport évente több milliárdos forgalmat bonyolít le.

A termékpalettán megtalálhatóak az egyszerűbb kenyerek, zsemlék mellett a kenyérkülönlegességek, valamint a legmagasabb minőséget képviselő termékek, mint a König Ludwig kenyér vagy a szénhidrát csökkentett Probody, de sorolhatnánk tovább a listát. Az egészségtudatos, az allergénmentes választékot folyamatosan bővítik.

A cég elhivatott a magas minőségű alapanyagok felhasználása, a jó minőségű termékek, a folyamatos fejlődés, a színvonalas kiszolgálás mellett. Fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, az oktatást és a civil szervezetek támogatását.

Az Aranycipó a jó minőségű terméket helyezi saját céljai fókuszába.

Pécsváradi Aranycipó Kft.
7720 Pécsvárad, Vak Béla u. 6.
Tel.: 72/466-666
www.aranycipo.hu