Biztos pont: reptéri parkoló Vecsésen

A szabadság alatt eltöltött idő mindenki számára izgalmakkal teli, és mindenkinek mást jelent. Vannak, akik nem szeretnek több napra eltávolodni az otthonuktól, vannak, akik autós túrára mennek, és olyanok is akadnak, akik repülőre szállnak. Akik a felhőket szelik a nyaralás alatt, azok is biztonságban tudhatják az autójukat a reptéri parkolóban Vecsésen. 

Ahány ház, annyi szokás

Sokan az otthonukban töltik a vakációt. Bőven vannak olyanok, akiknek a ház körüli munkák, a hobbikertek és a kerti medence jelenti a kikapcsolódást. A legtöbben a szabadságuk alatt mégis útra kelnek. Rengetegen indulnak el autóval és járják be hazánk nevezetességeit, vagy töltenek el egy kis időt a tengerparton.

Távolabbi célok elérésére viszont a legjobb választás a repülővel történő utazás. Ha a légi közlekedést választjuk, már önmagában a repülés is szuper élményt jelent. A jegyet kérhetjük feladott poggyásszal, így amiatt sem kell különösebben aggódnunk, hogy mennyi holmit vihetünk magunkkal. Amire érdemes odafigyelni, hogy kössünk utasbiztosítást, tartsuk magunknál a személyes iratainkat, és érkezzünk időben a reptérre. 

Reptéri parkoló Vecsésen

Amikor repülővel készülünk utazni, mindig külön figyelmet igényel a reptérre való kijutás. A legtöbb esetben nem tudjuk megoldani, hogy elvigyenek minket Ferihegyre, ezért meg kell oldanunk a parkolást az utazás idejére.

A Budapest Reptér Parkoló által üzemeltetett reptéri parkolás Vecsésen remek árakkal és kedvezményekkel várja az odalátogatókat. A parkoló non-stop nyitva van, és ingyenes transzferjáratot biztosít az utasoknak. Érdemes a repülőjárat indulása előtt 2,5 órával a helyszínre érkezni. Adminisztrációt követően, a transzferjáratnak köszönhetően a repülőtér indulási szintjén lehetünk a parkolást követő 10 percen belül, és megkíméljük magunkat a felesleges sétálástól.

A Budapest Reptér Parkoló online foglalási felülete egyszerűen kezelhető, de ha bármilyen kérdésünk merülne fel, az ügyfélszolgálat segítőkészen áll rendelkezésünkre. A parkoló biztonságáról kamerarendszer és 24 órás jelenlét gondoskodik, így az otthagyott autónk miatt sem kell aggódnunk. Leszálláskor a csomagok felvételét követően érdemes a parkoló telefonszámát hívni és az indulási szintre menni a 7-es zónához. Mire a kijelölt helyre érünk, a transzferbusz nagy valószínűséggel már vár minket.

A parkolóba való visszaérkezés után a személyzet készségesen átpakolja a csomagjainkat a saját autónkba.

Tájékozódjunk megfelelően

Ahhoz, hogy az utazásunk az elejétől a végéig kellemes legyen, érdemes időben tájékozódni a lehetőségekről. Az úti cél látnivalóiról, a légitársaságról, a szállásról és a reptéri parkolóról is ajánlott elolvasni a látogatók véleményét és ez alapján mérlegelni. Garantáltan nem fogunk csalódni, ha kellőképpen felkészülünk a váratlan helyzetekre, és a nyaralás is kellemes emlék marad.

(x)