Boldog születésnapot, Pécs Plaza!

Akárhogy is számolunk, Pécs első bevásárlóközpontja már 20 éve a pécsiek kedvelt vásárlási- és élményközpontja. Sokan talán még emlékeznek a nyitásra, az első évekre is. Húsz év alatt a bevásárlóközpont megélt sok jót és rosszat is, az elmúlt három évben azonban újra a lendület és fejlődés jellemzi a Pécs Plaza életét. Rendkívül mozgalmas 3 év áll mögöttük új üzletnyitásokkal, szinte megszámlálhatatlan programmal. (x)

Az új vezetőség 3 évvel ezelőtt azt a célt tűzte ki, hogy a Plaza üzletpalettáját és rendezvényeit színesítve újra a pécsiek kedvelt helye legyen. Az élmény-vásárlás-szórakozás hármasa mára meg is valósult.

A bevásárlóközpontban szinte nem találunk üres üzlethelyiséget, számos új üzlet nyitott, a város más pontjairól is költöztek át boltok a Plazába, és a helyi vállalkozások mellett multik is megjelentek. Itt vásárolhatunk például Pécs legnagyobb dm üzletében, itt edzhetünk a város legmodernebb és legnagyobb edzőtermében, gyermekeink pedig itt játszhatnak a város legnagyobb játszóházában.

Nem csak azoknak tűnik fel a pozitív változás, akik korábban csak ritkán „plázáztak”, hanem a gyakori látogatóknak is. A bevásárlóközpont az online felületeiken keresztül is rengeteg pozitív visszajelzést és elismerő értékelést kap a vásárlóktól.

A továbbra is nonstop ingyenes, 840 férőhelyes parkoló kényelmessé teszi a Pécs Plazában a vásárlást, szórakozást, hiszen itt senkit nem sürget a parkolóóra. Az ételudvar nagyon színes ételkínálattal várja a látogatókat, az sem okoz problémát, ha egy család minden tagja mást enne.

A Pécs Plaza családbarát üzletközpont, ez jól tükröződik abban, hogy programjaik a család minden tagjának – még a négylábúaknak is – kínálnak élményekben gazdag szórakozási lehetőséget.

Rendezvények tekintetében elmondható, hogy Pécsett talán nincs még egy hasonló bevásárlóközpont, ahol ilyen sok és ilyen színes programmal várják a látogatókat egész évben. Tavaly több mint 30 rendezvényt valósítottak meg és idén is közelíteni fognak ehhez a számhoz. A Pécs Plaza nagyon büszke arra, hogy Pécsett egyedüliként kutyabarát bevásárlóközpont, 2018-ban el is nyerték „Az év kutyabarát üzletközpontja” közönségdíjat, melyre ebben az évben is pályáznak, szavazni már lehet rájuk EZEN a linken.

Vár mindenkit a Pécs Plaza születésnapi zsúr!

Október 19-re nagyon színes születésnapi programot állítottak össze, mely az egész családnak kínál remek szórakozási lehetőséget: Hangoló Zenés Gyerekszínház, Criss Raven Bűvész Show, Ribizli Bohóc, arcfestés, lufihajtogatás, kézműves foglalkozások, a divatbemutató háziasszonya Kocsis Korinna szépségkirálynő lesz és a nap végén a Vivat Bacchus koncertjét nézhetik meg a látogatók.

Természetesen, mint ahogy a Pécs Plaza összes rendezvényén, a születésnapi programon való részvétel is ingyenes. Az üzletek is készülnek a születésnapra, számos üzlet ezen a napon 20 százalék kedvezménnyel várja a vásárolókat. A részletes program ITT érhető el.

És persze a Plaza Halloween…

Október 26-án, szombaton a már hagyománnyá vált Plaza Halloweenra várják a gyerekeket és szüleiket. A jelmezben érkező gyerekek között most is lesz ajándéksorsolás és természetesen nem maradhat el a Halloween-arcfestés sem.

Kicsit előre tekintve az idei adventi időszakra, a bevásárlóközpont és a vásárlók nagy örömére ismét beköltözik a Pécs Plazába a Karácsonyország, a tavalyi helyre, de kibővített, nagyobb területre. És természetesen ebben az időszakban is jönnek az adventi programok, gyerekműsorok, lesz idén is Star Wars-nap és a kézműves foglalkozásokon idén is csodás karácsonyi díszeket készíthetnek a gyerekek.

Így a végére mit is kívánhatnánk mást, mint hogy boldog születésnapot, Pécs Plaza!

(x)

Hirdetés