Csodálatos ünnepi koncertek várják a közönséget

Az Advent az egyik legcsodálatosabb időszak, amikor a várakozás és az adni akarás vágya egyszerre él bennünk. Hangolódjunk az ünnepekre varázslatos koncertekkel! Ajándékozzunk élményt szeretteinknek! Váltson kedvezménnyel jegyeket és bérleteket!

hirdetés

banner_720x90

J. S. Bach: Karácsonyi Oratóriuma hangzik fel december 20-án a világhírű Norvég Barokk Zenekar és a Purcell Kórus előadásában, a hazai régizene-játszás egyik vezető alakja, Vashegyi György vezényletével a Kodály Központban.

A koncert különlegessége a kiváló, nemzetközi rangú szólistákból álló Norvég Barokk Zenekar, akik Skandinávia egyik legjelentősebb és az elsők között alakult historikus együttese. Az ünnep meghitt napjaiban december 29-re Pálúr János orgonaművész és Pálhegyi Máté fuvolaművész koncertjét ajánljuk a pécsi Bazilikában.

Mindketten a Zeneakadémia elismert tanárai is. Hangversenyükön a hangszeres tudásuk mellett tanúi lehetünk az egymásra figyelő improvizációnak is. Ezen a koncerten Angster bérletet is lehet már váltani a 2016-os évad nemzetközi és magyar előadóinak hangversenysorozatára, mely ezúttal is különleges élményeket ígér a Bazilika közönsége számára.

Nem mindennapi ajándék Karácsonyra

Lepje meg családját, szüleit, gyermekeit egy nem mindennapi ajándékkal! A világhírű Londoni Filharmonikus Zenekar jövő évi pécsi és budapesti koncertjére jelentős elővásárlási kedvezménnyel válthat jegyet január 31-ig akár szeretteinek is. Többek között a Gyűrűk ura trilógia Oscar-díjas filmzenéjét is ők játszották, és őket kérték fel a 2012-es londoni olimpia idején a résztvevő országok himnuszainak felvételére is. Magyarországi koncertjeiken csatlakozik hozzájuk Baráti Kristóf hegedűművész is.

Élje át a ritkán hallható mű, Rachmaninov III. zongoraversenyét az egyik legsikeresebb japán zongoraművésznő, Hisako Kawamura előadásában január 30-án a Kodály Központban. A Nemzeti Filharmonikus Zenekart Kocsis Zoltán vezényli.

Részletes információk: www.filharmonia.hu
Jegyek és bérletek válhatók a Filharmónia Magyarország pécsi jegyirodájában (Kodály Központ, Breuer Marcell sétány 4., Tel.:72/310-539) és a www.jegymester.hu oldalon.