Egy város, ezer élmény: Győr

Gyönyörű barokk épületek, rendezett utcák, folyamatos fejlődés, innováció, rengeteg látnivaló és állandó lehetőségek, ez mind Győr, a Nyugat-Dunántúl régió központja, Győr-Moson-Sopron megye és a Győri járás székhelye.  

Város

Magyarország legrégebbi múltra visszatekintő városai közé sorolható Győr, és egyike azoknak a városainknak, melyek kialakulásuktól fogva folyamatosan fontos szerepet töltenek be. Nem véletlenül ezen a ponton alakult ki itt a környező térség, a Kisalföld központja, ez a földrajzi adottságok kedvező együttállásának köszönhető. Győr kitűnő földrajzi fekvésének, fejlett iparának, és szakképzett munkaerejének köszönhetően dinamikusan fejlődő, innovatív nagyváros.

Kultúra

Győr a magyar kultúra egyik központja, hazánk műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. A nívós győri kultúrát olyan társulatok képviselik, mint a Győri Balett, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Győri Nemzeti Színház, vagy a Vaskakas Bábszínház, rengeteg fesztivált is szerveznek itt. Kiemelkedő sporteredményei, csodás szakrális és világi emlékei, csalogató belvárosi utcái, teraszai teszik kerek egésszé a kulturális életet.

Szórakozás

Akár családosan, akár párosan, barátokkal, barátnőkkel indulunk Győr felfedezésére, a folyók városa biztosan tartogat kedvünkre való látnivalót, programot. Szezonális ünnepek és napok, fesztiválok, múzeumok, kiállítások, műemlékek, fürdők, koncertek, sport- és vallási események állnak rendelkezésre.

További programokat IDE kattintva találunk.

Munkahelyek

Az elérhető állásokat például IDE kattintva láthatjuk az egyik legnépszerűbb győri állásportálon, a gyorallas.hu oldalon.

A gyorallas.hu portált abból a célból hozták létre, hogy a helyi cégek és álláskeresők a lehető leghatékonyabb módon találjanak egymásra. Oldalukon olyan cégek és vállalkozások hirdetnek, akik Győrben, illetve környékén keresnek munkaerőt, így a regionális oldalnak köszönhetően, orientáltan zajlik a munkaerő keresése. Az oldal ingyenesen biztosít a cégek számára hirdetési lehetőséget, így azon bőséges és változatos ajánlatokkal várja a munkavállalókat. Az innovatív megoldásoknak, magas szintű kivitelezésnek köszönhetően növekvő népszerűségre tesz szert az oldal. Nagyban gondolkoznak, folyamatosan fejlesztenek, odafigyelnek partnereik visszajelzésére, hiszen sikerük az egységben rejlik.

Forrás: gyor.hu