Fanfiction kicsit másképp

Unod a felnőtt filmek vad és mindent feltáró világát? Jobb szereted magad elképzelni az eseményeket? Akkor olvass fanfictiont inkább, amiben garantáltan azt találod, amit keresel, és úgy jelenik meg a képzeletedben, ahogy ez számodra ideális. Sőt, mit szólnál, ha mindezek enyhén erotikus, sőt híres emberekkel kapcsolatos írásokban jelennének meg?

Fanfiction, avagy a képzelet világa

A fanfiction alapvetően egy rajongók által írt, elképzelt történet. Mivel a képzelet szab határt, ezért bármi megtörténhet abban, amit olvasunk, azaz bárki, bárkivel, bármit csinálhat. A legtöbb nő számára sokkal izgatóbb, mint premier plánban látni a felnőtt filmek eseményeit, mivel itt a képzelet az úr. Tehát ha neked inkább Brad Pitt az eseted, mintsem Johnny Depp, akkor nyugodtan elképzelheted a főhőst úgy, ahogy neked tetszik, nem kell a látottakhoz ragaszkodni. 

Ha olvastad az 50 árnyalat könyveket, biztosan tudod, miről beszélünk. Egy-egy érzékletes és részletes leírás sokkal hatékonyabb, mint bármely vizuális inger. Persze ezek között is akad romantikus, BDSM, szerepjátékos vagy épp egyszerűen csak erőszakos fanfiction is, a választás mindig rajtad áll. Ha olvastál már erotikus fanfictiont, akkor tisztában vagy azzal, hogy ennek folyamán, ahogy elképzeled a jelenetet, felgyorsul a szívverésed, kipirul az arcod, valamint a tested önkéntelenül is összerándul (főleg az intim helyeken). Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor erős vágy ébred az önkielégítésre.

Amit még tudni érdemes

Bár elsődlegesen nem ezért olvasunk fanfictiont, de egy jól megírt darab nagyon sokat segíthet abban, hogy a nők hatékonyabban kezdjenek el kommunikálni a szexuális igényeikről, valamint szokásaikról. Ezenkívül sok olyan szexuális élményt is “megélhetnek”, amit a valóságban szégyellnek, vagy épp nem mernek. Ilyenek lehetnek például az anális élmények, a szado-mazo szerepek megélése, de nem ritka, hogy mindezek a férfiak fantáziáját is megmozgatják. A legtöbben önkielégítésre használják az ilyen jellegű olvasmányokat. Persze ehhez nem árt, ha felkészülsz síkosítóval és egyéb szexuális segédeszközökkel a Szexvitál.hu-tól.

Egy-egy erotikus fanfiction leírásában találkozhatsz különböző rövidítésekkel, avagy épp ismeretlen fogalmakkal. Lássuk is a leggyakoribbakat!

  • AU, azaz alternatív univerzum
  • Angst, avagy erőszakos tartalom. Kerüld, ha nem bírod a nemi erőszakot és a vért.
  • Fluff, a romantika szerelmeseinek. Itt csak lágy, érzelmes szex vár.
  • H/C, ahol a szereplők szeretik, kívánják egymást, de csak fájdalmat okoznak.
  • Incest, azaz vérfertőző, családon belüli szexuális kapcsolat több fél között.
  • Ship, shippelni. Jelentése: összehozni tetszőleges karaktereket, akik az eredeti univerzumban nem igazán teljesedtek ki egymással. 
  • PWP, azaz nincs történet, csak szex.

(x)